Sportorvosi igazolással kapcsolatos tájékoztatás – 2022

2021.12.28.Korábbi hírek

Kedves Versenyzők!

Szeretnénk értesíteni Benneteket, hogy a Szakmai Bizottság és az Amatőr Bizottság javaslata alapján, az Elnökség döntése értelmében a 2022-es évre kiváltott versenyengedélyek érvényessége sportorvosi engedélyhez kötött!

A 116/2021 (XII.06.) számú elnökségi határozatban foglaltaknak megfelelően a 2022-es évtől minden versenyengedély (UP, Amatőr Klub, Amatőr Egyéni, Elit, Para) kiváltásához az idevonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelően kötelező a sportorvosi engedély megléte.

A Kormány 674/2021. (XII.3) számú rendelete szerint, a sportorvosi engedélyek érvényessége a vészhelyzet idejére meghosszabbításra kerülnek. A 2021.12.04-ig érvényes sportorvosi engedélyek érvényességi ideje meghosszabbodhat a vészhelyzet megszűnését követő 60 napig!

A sportorvosik benyújtásának módja a versenyengedély kérő lappal (triatlon.hu à dokumentumok) együtt lehetséges. A sportorvosi igazolással ellátott versenyengedély kérő lapokat szkennelve, a sportszervezo@triatlon.hu email címre szükséges megküldeni, az online licensz kiváltással párhuzamosan.

Magyar Triatlon Szövetség

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...