Versenyzői igazolások

2020.11.12

Tisztelt Tagszervezeteink, Sportolóink, Sportszakembereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket a hatályban lévő 484/2020. (XI.10.) Kormányrendeletről (a továbbiakban: Korm. rendelet), melynek értelmében a Sport törvény 1. § (3) bekezdése szerinti versenyszerűen sportolók számára a tagszervezeteink edzései továbbra is megengedettek, természetesen a hatályban lévő járványügyi szabályozások betartása mellett, amely betartatásáról a helyi egyesület, sportszervezet, sportvállalkozás köteles gondoskodni.

A Magyar Triatlon Szövetség (a továbbiakban: MTSZ), ahogy eddig is, segíteni szeretné a zökkenőmentes és mihamarabbi tagszervezeti munka folytatását.

A Korm. rendeletnek megfelelve, tagszervezeteink saját hatáskörben is kiállíthatják a versenyzőiknek, sportszakembereiknek a megfelelő igazolást, mely az alábbi linken érhető el:

 

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

 

Amennyiben az uszodai, az edző- és fitnesztermi, a szabadtéri sportpályai, valamint az egyéb edzés helyszíni belépésekhez mégis az MTSZ által kiállított Egyéni versenyzői licenc igazolás, vagy Egyesületi versenyzői igazolás szükséges, úgy azok az alábbi linkeken érhetőek el;

 

MTSZ_Egyéni versenyzői igazolás_2020

 

MTSZ 2020 évi egyesületi tagsági igazolás

 

melyeket hiánytalanul kitöltve, Word formátumban kérünk megküldeni a triatlon@triatlon.hu e-mail címre. Az Egyesületi igazolásnál a táblázat tetszőleges mennyiségű sorral bővíthető.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az MTSZ versenyrendszerei és szabályzatai alapján, csupán a 2012-ben és korábban született versenyzők részére áll módunkban igazolást kiállítani!

 

Az igazolás feltétele az MTSZ-hez elektronikusan megküldött, tagszervezet által hiánytalanul kitöltött, hivatalos képviselő részéről aláírt és pecsételt Tagszervezeti sportolói igazolás, mely az alábbi linkről tölthető le:

 

Tagszervezeti_sportoloi_igazolas_2020

 

A Tagszervezeti sportolói igazolást a triatlon@triatlon.hu e-mail címre, szkennelt formátumban szíveskedjetek megküldeni.

 

Sportbaráti üdvözlettel: Lőrincz Kata főtitkár

Megalakult az új Elnökség

2021.02.22.

Megtartotta alakuló ülését az MTSZ frissen megválasztott Elnöksége

Szabó Zsolt az MTSZ új elnöke

2021.02.10.

Új Elnököt választott az MTSZ Tisztújító Közgyűlése