Változások az I. Spirit Veszprém Triatlon Fesztiválon

2023.05.9.Korábbi hírek

Változások az I. Spirit Veszprém Triatlon Fesztivállal kapcsolatban!
– Megváltozott a „Próbáld ki a triatlont” és az Újonc 1 versenytávja és rajtideje. Összevonásra kerültek az Újonc 2 korcsoporttal, egyszerre fognak rajtolni, a táv pedig az Újonc 2-es táv lesz (200 m/4 Km/1 Km). Az új rajtidőpont: 11:00. Természetesen az értékelés külön-külön történik.
– Változik a Serdülő korcsoport távja és rajtideje is, ok a Gyermek korcsoport távját teljesítik együtt a Gyermek korcsoporttal (300 m / 8 Km / 2 Km ), az új rajtidejük: 11:30.
– Mindkét futam résztvevői 10:00 – 10:30-ig depózhatnak be a kerékpáros depóba.
– A Sprint táv résztvevői egységesen 13:00-kor rajtolnak, egyszerre a MEFOB-on indulók és az Amatőr kupa résztvevői is, együtt a férfi és a női mezony, egy rajtban. ok 12:20-tól 12:40-ig depózhatnak be.
– Az idomérés chipes lesz, a Fair Timing végzi, a sárga chipek nem használhatók. A chipek átvételekor 1000 Ft kaució szükséges, mely a leadáskor visszajár.
A módosított versenykiírás az alábbi linken található:

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...