Versenyzői igazolások

2021.03.9.Korábbi hírek

Tisztelt Tagszervezeteink, Sportolóink, Sportszakembereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket a jelenleg is hatályos 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet szigorító intézkedéseire irányuló 104/2021. (III.05.) Kormányrendeletben (a továbbiakban: Korm. rendelet) foglaltakról, melynek értelmében továbbra is kizárólag a Sport törvény 1. § (3) bekezdése szerinti versenyszerűen sportolók (a továbbiakban: versenyzok) számára engedélyezett a tagszervezeteink edzéseinek látogatása a versenyrendszerünkben vagy a hivatalos honlapunkon feltűntetett versenyünkön/versenyeinken való részvételre történő felkészülés okán természetesen, a hatályban lévő járványügyi szabályozások betartása mellett, melyek betartatásáról a helyi egyesület, sportszervezet, sportvállalkozás köteles lokálisan gondoskodni.

A Magyar Triatlon Szövetség (a továbbiakban: MTSZ) – ahogyan eddig is – segíteni szeretné a zökkenőmentes és mihamarabbi tagszervezeti munka folytatását.

A Korm. rendeletnek megfelelve, tagszervezeteink saját hatáskörben is kiállíthatják a versenyzőiknek, sportszakembereiknek a megfelelő igazolást, mely az alábbi linken érhető el:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

Amennyiben az uszodai, az edző- és fitnesztermi, a szabadtéri sportpályai, valamint az egyéb edzés helyszíni belépésekhez mégis az MTSZ által kiállított Egyéni versenyzői licenc igazolás szükséges, úgy az az alábbi linken érhető el;

MTSZ_Egyéni versenyzoi igazolás_2021

melyet hiánytalanul kitöltve, Word formátumban kérünk megküldeni, a versenyrendszerünkben és/vagy hivatalos honlapunkon feltűntetett versenyünkön/versenyeinken történo részvételhez való felkészülés igazolásának hivatkozásával és a 2021. évi, részt venni kívánt verseny megjelölésével a triatlonszov@gmail.com e-mail címre.

Az Egyesületi igazolások kiállításának tekintetében, az igénylő Egyesület fent leírt e-mail címre történő igazolás igényének és annak indoklásának megküldését követően, az MTSZ Iroda által, a Trinet rendszerből exportált, 2021. évre aktív licenccel rendelkező versenyzők listájának igénylő Egyesület részére való megküldését követően, az Egyesület által beírt versenyek megjelölésével, tagszervezeti vezető aláírásának ellenében tudja az igazolást kiállítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az MTSZ versenyrendszerei és szabályzatai alapján, csupán a 2013-ban és korábban született versenyzők részére áll módunkban igazolást kiállítani!

Az igazolás feltétele az MTSZ-hez elektronikusan visszaküldött, tagszervezet által hiánytalanul kitöltött, hivatalos képviselő részéről aláírt és pecsételt Tagszervezeti, MTSZ által megküldött sportolói igazolás.

Tagszervezeti sportolói igazolási igényt a triatlonszov@gmail.com e-mail címre, szkennelt formátumban szíveskedjetek megküldeni.

Sportbaráti üdvözlettel: Lőrincz Kata

főtitkár

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...