VÁLASZ FRÖHLICH HENRIK SPORTTÁRS NYÍLT LEVELÉRE

2022.01.7.Korábbi hírek

Tisztelt Sporttársunk! Kedves Henrik!
Mindenekelőtt köszönjük, hogy ezúton is felhívta a figyelmet erre a problémára, amely azonban már régóta kiemelt fejlesztési terület. A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége hónapok óta dolgozik azon, hogy az útlezárások és az ehhez tartozó elengedhetetlen rendőri/polgárőri biztosítás központ szervezésével, az illetékes hatóságokkal szükséges megállapodások előkészítésével és a velük folytatott magas színtű kommunikációval segítse a versenyrendezők munkáját.
A forgalomtól lezárt pályák biztosítása a Magyar Triatlon Szövetség versenyrendszer-reformjának hangsúlyos része, amelyet viszont NEM elnökségi rendelettel kívánunk megoldani, kötelezővé téve a kiemelet triatlon-, és duatlonversenyek rendezői számára a lezárt pályák biztosítását, mert ez komoly, szinte elviselhetetlen költségterhet jelentene számunkra, amellett, hogy néhány esetben ez lehetetlen feladatot is jelentene. A versenyrendezési feltételek kontrollja és a szervezők szükséges szakmai erőforrásokkal való támogatása az a terület, melynek kiemelt figyelmet szánunk.
Nyílt levelét megelőzően is már elindultak az egyeztetések, és bízunk benne, hogy rövidesen – a Magyar Triatlon Szövetség alapvető működési feltételeinek biztosítását követően – konkrét eredményekről is be fogunk számolni.
A következő versenyidényre való felkészüléséhez jó egészséget kívánunk és reméljük, 2022-ben is a versenypályán láthatjuk!
Üdvözlettel,
MTSZ elnöksége és adminisztrációja

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...