RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

2021.12.8.Korábbi hírek

A Magyar Triatlon Szövetség Elnöksége Dr. Csőgör Péter 2021.december 3. keltezésű a Magyar Triatlon Szövetség előző és jelenlegi Elnökével, Elnökségével és egyéb együttműködőkkel kapcsolatban a tagszervezetek egy részének kiküldött és a közösségi média csatornán megjelentetett levelében leírt, a jelenlegi Elnökséggel szemben megfogalmazott vádakat az Elnökség leghatározottabban visszautasítja.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége felszólítja Dr. Csőgör Pétert, hogy tartózkodjon a megfogalmazott témában minden további rágalmazástól, hamis vádaskodástól, valótlan állításoktól, a tények szándékos elferdítésétől. Nyilvánvaló, hogy a leírtak kimerítik a megszólított tisztségviselők és magán személyek jó hírnevének megsértése fogalmát. Ennek okán a Magyar Triatlon Szövetség elnöksége indítványozza, hogy a Magyar Triatlon Szövetség Fegyelmi Bizottsága egy vizsgálat keretében ítélje meg, hogy a leírtak ellentétesek-e a szövetség alapszabályában lefektetett etikai normákkal, sportemberhez, sportszakmai tisztségviselőhöz méltó magatartással.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége ezúton tájékoztatja a Tagszervezeteket, hogy a korábban jelzett „A Magyar Triatlon Szövetség 2016.01.01-2020.12.31 közötti pénzügyi kimutatásainak teljes körű átvilágítása” igazságügyi könyvszakértő megbízásával 2021. novemberében elkezdődött. Az átvilágítással kapcsolatban a Szövetség létrehozta az atvilagitas@triatlon.hu email címet, amelyre várjuk a tagszervezetektől a 2016.01.01-2020.12.31 közötti időszakkal kapcsolatos észrevételeket.

A Magyar Triatlon Szövetség Elnöksége

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...