Nagy sikerrel zárt az E.ON Utánpótlás Ranglistasorozat

2021.08.14.Korábbi hírek

Az E.ON Hungária Csoport az idei év első utánpótlás ranglista viadalán, május végén Tiszaújvárosban jelentette be, hogy meghosszabbítja tavaly megkezdett együttműködési megállapodását a Magyar Triatlon Szövetséggel. Az együttműködés keretében az energiavállalat továbbra is a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglista versenysorozatának névadó szponzora volt. Az E.ON az idén öt utánpótlás ranglista versenyt (Tiszaújváros, Lengyeltóti, Baja, Zalaegerszeg, Fadd-Dombori) és  az utánpótlás országos bajnokságot (Pécs) is támogatta.

Az újonc1, újonc2, gyermek és serdülő korcsoportos versenyzőket csatasorba szólító  sorozat iránti érdeklődésre jellemző, hogy minden helyszínen hozzávetőlegesen 500 fő állt rajthoz, a minél több ranglista-pont begyűjtése reményében.

A ranglsitasorozat végeredményét a  https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/197/DECATHLON-Pecsi-Triatlon-EON-UP-ranglista-OB-Amator-kupa/ovsz_id=-4 oldalon lehet megtekinteni.

A névadó cég és a sportági szövetség közös törekvése, hogy még több fiatallal kedveltessék meg a triatlon sportágat. Támogatással energiát adnak a fejlődésnek, mely komoly eredményekben is megmutatkozhat a későbbiekben.

Az E.ON Hungária Csoport a járványban, a versenyek nélküli felkészülési időszakban is segítette a triatlonistákat. Az idei évtől már három sportolót támogatnak kiemelten: Bicsák Bencét, a tokiói olimpia 7. helyezettjét, Lehmann Csongor junior világbajnokot, U23-as világbajnoki ezüstérmest már 2020-ban is szponzorálták, idén pedig a tokiói olimpia 12. helyén végzett Bragmayer Zsanett csatlakozott ehhez a szűk elithez.

A témakör egyéb hírei

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

Július 13-án és 14-én Tatán rendezik az idei év egyik legnagyobb triatlonos sporteseményét, az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát. A verseny...