Megathlon SE nyílt nap

2015.08.27.Korábbi hírek

Bemutatkozás, nyílt nap

 

A Megathlon SE triatlon szakosztálya úszó-futó, elsosorban technika javító nyílt napot tart szeptember 19-én a MOM Sportuszoda területén.

 

Várjuk azon amator triatlonosok, vagy triatlon iránt érdeklodok jelentkezését, akik szeretnék hatékonyabban kihasználni edzésre szánt szabadidejüket, vagy éppen most ismerkednek a sportággal.  Ehhez edzéselméleti, és technikai tanácsadást nyújtunk.

 

Egy délelotti foglalkozás keretében minden érdeklodo számára lehetoséget biztosítunk, hogy betekinthessen a kulisszák mögé, tapasztalja meg a klubban folyó munkát.

Elso nyílt napunkon az úszás és futás technikai kérdéseit fogjuk tárgyalni. Minden érdeklodonél kamerával rögzítésre kerül a gyorsúszás, mely során lesz egy elotte, egy utána felvétel, edzés végére pedig beállítjuk az optimális, egyénreszabott technikát. Mindezt futáson is megismételjük. Ezen kívül edzéselméleti, és módszertani kérdéseket is boncolgatunk a legkorszerobb tudományos ismeretekre hagyatkozva.

 

Célunk, hogy mindenki új élményeket, ismereteket szerezzen, és megismerkedjen egyesületünkkel, szemléletünkkel, aminek alaptézise, hogy amit csinálunk, azt a legnagyobb hatásfokkal, tudatosan tegyük!

 

Alapkövetelmény az alapfokú úszótudás!

 

A foglalkozás ideje, helyszíne:

–          MOM Sportuszoda (1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.) /futás/

–          TF futópálya /futás/

–          2015.09.19 9:00-12:30 óra között.

A program: 9-10h úszás, 10-10:45: úszás elemzés, 11-11:40 futás, 11:40-12:30 futás elemzés, kérdések.

A program díja 1500Ft/fo

Érdeklodni, Jelentkezni a schumacher.akos@gmail.com , ill. sukramse@gmail.com  e-mail címen lehet 2015. szeptember 17-ig.

Regisztráció a program napján 8:25-8:45-ig a MOM Sportuszoda bejáratnál.

 

Egyesület bemutatkozás:

 

A Megathlon Sportegyesület a multisportok szerelmeseinek kínál alternatívákat a sportolásra.

  • Felnotteknél: triatlon (úszás, kerékpár,futás)
  • Gyerekeknél: öttusa(úszás, futás, lövészet, vívás, lovaglás), és triatlon.

 

De természetesen sokan vannak, akik hobby szinten csak úszni, vagy futni járnak hozzánk.

 

Jelenleg 160 fos létszámmal dolgozunk az egyesületben. A kezdotol  a haladó-versenyzoi szintig, kisgyermekektol felnott korig. Úszásban, futásban, kerékpározásban tartunk közvetlenül edzéseket, valamint tornatermi foglalkozások is színesítik a programot.

Age group-os (amator) versenyzoink rendre az élmezonyben végeznek a triatlon-, és futó- korosztályos versenyeken. A 2015-ös versenyévadban rendezett országos bajnokságokon szinte minden versenyen álltak dobogón versenyzoink. Utánpótlásunk pedig az öttusa és triatlon felkészíto viadalain ért el igen elokelo eredményeket.

 

Edzoink, akik jelen lesznek a nyílt napon:

Schumacher Ákos (10-szeres Magyar bajnok triatlonista. Versenyzoi világversenyeket nyertek/nyernek öttusában, és triatlonban egyaránt),

Márkus Emese, az utánpótlás vezetoedzoje. Versenyzoi a korosztályos bajnokságokon folyamatosan zárkóznak az élmezonyhöz. A 2015-ös évben több országos helyezett került ki tanítványai közül.

Osvald Adrienn a klub idosebb utánpótlásának edzoje. Gyógytestneveloi végzettségének kamatoztatásával a fiatalok megfelelo terhelésének folyamatos kontrollálása mellett irányítja a több edzésmunka felé tanítványait.

 

Egyéb egyesületünkkel kapcsolatos információkat weboldalunkon

(www.megathlon.hu )találhatsz

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...