Közlemény a 2021.12.13.-i Közgyűlésről

2021.12.13.Korábbi hírek

Tisztelt Tagszervezetek!

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a technikai problémák miatt, nem tudtuk a 2021. november 15-én a tagság részére kiküldött Meghívó szerint meghirdetett a mai napon 2021. december 13-án 19 órai kezdettel megismételt tisztújító Rendkívüli Közgyűlésen a az Alapszabály előírásai szerinti titkos szavazással lefolytatni a Közgyűlést és határozatokat hozni, mivel a 129 szavazati joggal rendelkező tagszervezetből bejelentkezett 62 tagszervezet közül  a próbaszavazáson csak 53 tagszervezet képviselője tudta leadni a szavazatát, ezért úgy döntöttem, hogy szavazatképtelenség miatt lezárom a Közgyűlést. 

A következő megismételt Közgyűlés időpontjáról a holnapi nap folyamán adunk tájékoztatást a tagszervezetek részére. Ez a megismételt Közgyűlés külső szolgáltató igénybevételével fog levezetésre kerülni. Eddig igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten a legköltséghatékonyabb megoldást választani, ezért használtuk a Közgyűlés online megtartásához a Microsoft Teams alkalmazást.

A holnapi tájékoztatásig a Tagság szíves türelmét kérem.

 

Budapest. 2021. december 13.       

 

Kindl Gábor

elnök

Magyar Triatlon Szövetség

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...