Kindl Gábor bemutatkozása

2021.06.1.Korábbi hírek

Sziasztok!

Köszönöm nektek, hogy a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) elnökének választottatok!

1986-ban indultam először triatlonversenyen, és rögtön szerelembe estem ezzel a varázslatos sporttal, és azóta is tart ez a szerelem. Megszámlálhatatlan sok élményt és kellemes emléket köszönhetek a triatlonnak. Ami viszont még ezeknél is fontosabb és értékesebb számomra azok a barátok. Nekik köszönhetem az elnöki jelölést és a megválasztást is. Jó hallani tőlük, hogy segítenek, megoldani az előttünk álló, nem csekély számú feladatot. Számítok rájuk és számítok arra is, hogy egy sikeres sportág szövetségének elnökeként még több barátot szerzek magamnak és a triatlonnak.

Leginkább amatőr triatlonosnak nevezném magam. Sokan sokkal szebb eredményeket elértek nálam, de nekem is vannak olyan eredményeim, célba érkezéseim, amire szívesen emlékszem vissza: az 1989. évi rövid triatlon OB, ugyanebben az évben az első hivatalos triatlon világbajnokság, az 1991. évi pannonhalmi duatlon OB, az 1992. évi Ironman OB Nagyatádon és a 2014. évi Ironman VB Kona szigetén Hawaii-on.

Nem untatlak benneteket az önéletrajzommal, mert nem a múltam, hanem az elnöki pozícióban a triatlonsportért végzett munka eredményessége alapján fogtok megítélni.

Aki mégis kíváncsi a szakmai hátteremre ezeken a linkeken elérhetők információk rólam:

https://www.linkedin.com/in/gabor-kindl-ab256058/

https://www.i-am.hu/rolunk/

https://www.enduraid.hu/csapat

Találkozhattok velem a YouTube-on is:

https://www.youtube.com/watchov=x_5-H5HEhd4&t=2122s

https://www.youtube.com/watchov=YdZykIDBEqo

Egy segítő, szolgáltató MTSZ elnöke szeretnék lenni, aki a magyar triatlonsportban érdekeltekkel közösen kialakított sportág fejlesztési stratégia, koncepció és elvek alapján működik, gazdálkodik, teljesíti a tagszervezetek ELVÁRÁSAIT.

Ennek megfelelően rövidesen az MTSZ megbízásából egy-egy elismert, a triatlonsportban jártas, de még az elnökségtől is független profi szakember fogja felvenni a kapcsolatot a versenyrendezőkkel, az egyesületekkel (versenyzők, edzők, sportvezetők, szülők), hogy minél pontosabban ismerjem, ismerjük meg az ELVÁRÁSAITOKAT. A felmérések eredményét tartalmazó jelentéseket közzétesszük és megvitatjuk. Az jelentések alapján konszenzussal meghatározott ELVEK szerint készítjük el a KÖZÖS sportágfejlesztési stratégiát, koncepciót, intézkedési tervet, majd állítjuk össze a költségvetést és gazdálkodunk a jövőben. Azt gondolom, hogy legkésőbb 2022-ben már eszerint fogunk működni a triatlonsport pedig fejlődni.

Jó egészséget, sérülés és betegség mentes felkészülést és versenyzést kívánva,

üdvözlettel:

Kindl Gábor

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...