Barion Pixel HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütem – Magyar Triatlon Szövetség

HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütem

2021.06.16.Korábbi hírek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VI. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram 300 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2021. január 1. – 2021. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2021. június 30. éjfél

A részletes programkiírás itt, ami a jelentkezési adatlappal a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon is letölthető!

 

A SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

Ha az Önök sportszervezete még nem tagja a SOSZ-nak és a jövőben élni kívánnak a tagszervezeteinket megillető lehetőségekkel, még eljuttathatják tagfelvételi kérelmét augusztus 10-ig, amikor a SOSZ elnöksége dönt az új tagfelvételekről. További információk a tagfelvételről: http://sosz.hu/tagfelvetel/

Ha az Önök sportegyesülete is Magyarország egyik legnagyobb sportszakmai érdekképviseleti szervezete közé szeretne tartozni, melynek már közel 700 sportszervezet a tagja, várjuk a tagszervezeteink közé.

GDPR

A témakör egyéb hírei

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

Július 13-án és 14-én Tatán rendezik az idei év egyik legnagyobb triatlonos sporteseményét, az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát. A verseny...