Fiatal Sporttudósok IX. Országos Kongresszusa

2021.09.17.Korábbi hírek

A rendezvény főbb célja: hogy a fiatal magyar sporttudósok már befejezett kutatási eredményeit bemutathassák kollégáik, és a szakma más hazai képviselői előtt, illetve publikációs lehetőséget biztosítsunk számukra a Magyar Sporttudományi Szemlében.

A kongresszus nyelve: magyar

A kongresszuson szóbeli előadásokra (10’+4’) és rövid szóbeli prezentációkra (poszter8’+2’) van lehetőség. (Egy szerző csak egy elsőszerzős előadást tarthat)

Az előadások témaköre nyitott, a sporttudomány bármely területéről beadható.

Az előadások szerkesztett anyagából a közlési feltételeknek megfelelően elkészített tanulmányok közlésére –pozitív lektori vélemény esetén – lehetőséget biztosítunk a Magyar Sporttudományi Szemlében.

Regisztráció és absztrakt leadás

A regisztráció és az absztraktok beküldése e-mailben történik az alábbi adatok megadásával.

Név: első szerző neve és maximum 6 társszerző
Intézmény:
E-mail:
Előadás: szerző(k), cím:

Elfogadom a Kongresszus Tudományos Bizottság döntését, amennyiben előadásra szóló jelentkezésemet átsorolja rövid szóbeli előadásra: igen o, nem o.

MSTT tagság hiánya esetén a regisztrációt fizető neve, címe, adószáma, akinek a számlát kiállíthatjuk.  (Minden adatot kérünk kitölteni!)

Technikai tudnivalók

A szerzők részére a regisztráció és a megfelelő tagolással megírt, maximum 3 000 karakterű absztraktok (minta az mstt.hu honlapon) beküldésének határideje: 2021. október 24.

A Kongresszus Tudományos Bizottsága által elfogadott előadások összefoglalóját (absztrakt) a Magyar Sporttudományi Szemle 2021/6. számában megjelentetjük. A Kongresszus Tudományos Bizottsága a jelentkezés befogadásáról szóló döntéséről október 31.-ig értesítést küld és fenntartja magának a jogot, hogy a jelentkezések száma és szakmai indokok alapján az előadásokra jelentkezőket átsorolja a rövid szóbeli prezentálók sorába. A döntés elfogadásáról kérjük a jelentkezési lapon nyilatkozni szíveskedjenek.

Tekintettel az esetlegesen változó járványhelyzetre a változtatás lehetőségét fenntartjuk, amelyről mindenkit időben értesítünk.

A kongresszuson személyesen csak érvényes védettségi igazolással lehet részt venni.

Részvételi díj

A IX. Fiatal Sporttudósok Országos Kongresszusán a részvétel regisztráció- és díjköteles, azonban érvényes MSTT tagság esetén az előadók és egy társszerző térítésmentesen vehetnek részt a rendezvényen.

Az érvényes MSTT tagsággal nem rendelkező előadók és résztvevők számára a részvételi, regisztrációs díj: bruttó 12 700.-Ft.

A szállását mindenki maga intézi és maga fizeti.

A regisztrációs díj beérkezési határideje utalással: 2021. november 30.

Banki adatok:
Magyar Sporttudományi Társaság
Cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.
Bankszámlaszám: 11705008-20450407
Megjegyzésbe: FSOK2021 és név

Minden érdeklődő kollégát és hallgatót szeretettel várunk az év egyik legkiemelkedőbb sporttudományi rendezvényére!

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...