DUATLON DIÁKOLIMPIA

2015.09.3.Korábbi hírek

Kedves Versenyszervezok, versenyzok!

Mint tájékoztattunk benneteket a Magyar Diáksportszövetség a 2015/2016 évi Diákolimpia programsorozatban nem hirdette meg a duatlon sportágat. Az MDSZ a Magyar Triatlon Szövetségtol függetlenül hozta meg a döntést, hivatalos tájékoztatást még mindig nem kaptunk, csak az érdeklodo levelünkre kaptunk egy pár mondatos választ.

Az elmúlt napokban egyeztettünk az MDSZ-szel. Sajnos ezek az egyeztetések sikertelenül zárultak.

A versenyszervezoknek mindenképpen felhívnánk a figyelmét a következokre.
A „Diákolimpia” megnevezés jogvédett. A jogtulajdonosa a Magyar Diáksport Szövetség. A védjegy használatával kapcsolatban az MDSZ csak országos sportszövetségekkel köt szerzodést, de jelenleg a védjegyhasználati szerzodés átdolgozás alatt áll. A jogtulajdonos tájékoztatása alapján legkorábban 1-1,5 hónap múlva merülhet fel a szerzodéskötés lehetosége. Ugyanakkor felhívták a figyelmet, hogy a névjegyhasználat szigorításán dolgoznak, így az eddigieknél komolyabb feltételeket támasztanak a név használatával kapcsolatban.

Minden versenyszervezot nyomatékosan figyelmeztetünk, hogy a jogtalan névhasználat jogkövetkezményeket von maga után.

Minden a témában felmerülo további kérdéssel kapcsolatban szívesen nyújtunk tájékoztatás.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...