Bragmayer és Bicsák a duatlon sprint táv abszolút bajnokai

2021.04.27.Korábbi hírek

Nagyszerű versennyel indult útjára az idei szezon.

Tizenkilenc kategóriában hírdettek bajnokot szombaton a VII. BÚI Utánpótlás Para és Sprint Duatlon Országos Bajnokságon.

Az abszolút kategóriákban két tokiói kvótásunk, Bragmayer Zsanett és Bicsák Bence győzött.

Reggel kilenckor a gyermek fiú korosztály versenyeivel rajtolt el a maratoni hosszúságú nap, melynek csúcspontjai a felnőtt női és férfi futamok voltak.

A nők között rajt-cél győzelmet aratott a remek formában lévő Bragmayer Zsanett (Team Újbuda SE), Sárszegi Noémi (PSN Zrt) és Bukovszki Tünde (Budaörsi TK) előtt.

A férfiaknál az utolsó futáson dőlt el a verseny Bicsák Bence (PSN Zrt.) javára Dévay Márkkal (Trion SC) szemben. Meglepetésre vagy sem, de a harmadik helyet egy ifi korú versenyző, Kovács Gyula Tiszaújvárosi TK) szerezte meg.

Vasárnap a mix váltók négy fos csapatain volt a sor, hogy megküzdjenek a bajnoki címekért.

A felnőtteknél a PSN Zrt csapata győzött, Molnár Sára – Kovács Márton Soma – Sárszegi Noémi – Bicsák Bence összeállításban.

A dobogó második fokára a Tiszaújvárosi Tk (Bóna – Sinkó-Uribe – Putnóczki – Sinkó-Uribe) a harmadikra a Ferencvárosi TC (Holánszky – Tarnai – Tomaschof – Berekméri) futott be.

Részletes eredmények és további szombati eredménylisták:

http://triatlon.hu/eredmenyek/vii-bui-sprint-para-es-utanpotlas-duatlon-ob

A vasárnapi mix váltó eredmények:

http://triatlon.hu/eredmenyek/vii-bui-duatlon-mix-valto-ob

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...