A családom a szponzorom!

2015.08.13.Korábbi hírek

A Nagy Sportágválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös fotópályázatot hirdet 10-18 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetoséget ad, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktol, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a movészet területén.

Ki pályázhato
A pályázaton 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
– magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
– betöltötték vagy legkésobb 2015. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2015. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket.

A pályázat tartalma
A pályázók olyan fotókkal, maximum 6 képbol álló „fotóalbummal”pályázhatnak, amelyek bemutatják azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, movészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. A pályázók ily módon kifejezhetik köszönetüket és hálájukat elso szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk. A képanyag vizuális eszközökkel mutathatja be a fiatal napirendjét, sport vagy movészeti területen elért eredményeit, versenyeit, az edzés, felkészülés, majd a szurkolás, a közös öröm, ünneplés vagy éppen a vigasztadlás pillanatait.

Egy pályázó maximum 6 db fotót küldhet be, a képek mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot. A pályázaton nem kell feltétlenül fényképalbumot, több fotóból álló fényképsorozatot beküldeni, akár egy fotóval is el lehet indulni a pályázaton. A fotók mellé lehetoség van képaláírások, szöveges magyarázatok feltüntetésére is, melyek még inkább személyesebbé tehetik a köszönetnyilvánítást. Csak a jpg, tif.vagy png formátumban érkezo fényképeket tudjuk értékelni.

A pályázat benyújtása
A pályázati adatlapot és a pályázati anyagot a www.sportagvalaszto.hu weboldalon elérheto „A családom a szponzorom – fotópályázat” linken keresztül lehet kitölteni, benyújtani.

Pályázatokat csak a fentiekben meghatározott linken keresztül, elektronikus úton lehetséges beadni.

A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati adatlap hiánytalanul ki van töltve! A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlapokat – és így a pályázatokat is – érvénytelennek tekinti.

Pályázati díj nincs.

A pályázat benyújtási határideje: 2015. szeptember 7.

A pályázat kezeloje: Nagy Sportágválasztó Szervezo Iroda.

A pályázat értékelése: a beérkezo pályamoveket szakmai zsori értékeli. A zsori döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.

A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu és a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. A nyilvános eredményhirdetésre a 2015. szeptember 18-19-ei XVII. Budapesti Nagy Sportválasztó rendezvényen kerül sor.

A pályázaton elnyerheto nyeremények

A zsori a beérkezo pályázatok közül a legjobbnak ítélt pályázatokat részesíti díjazásban az alábbiak szerint:
1. díj: 1 család számára 150.000 Ft értéko családi wellness hétvége
2. díjak: 3 db 25.000 Ft értéko MOL Blue kártya
3. díjak: 5 db 10.000 Ft értéko MOL Blue kártya

A nyereményeket a MOL Nyrt. biztosítja.

A pályázaton való részvétel szabályai
A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkezo pályamunkákat a Nagy Sportágválasztó Szervezo Iroda a Nagy Sportágválasztó rendezvény népszerosítésére használja, ezzel kapcsolatos publikációkban, kiadványokban térítésmentesen, teljes köroen megjelentesse.

A beküldött és nem díjazott pályamunkákat a pályázat kiírója nem orzi meg. A pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a fotópályázat kiírói külön szerzoi jogdíj fizetése vagy külön felhasználói szerzodés kötése nélkül is megjelentessék a nyertes pályamunkákat/fotókat.

A pályázati felhívás letöltheto és a pályázatok benyújtásához szükséges link elérheto: www.sportagvalaszto.hu vagy a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalakról.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...