Megjelent a Magyar Triatlon alkalmazás! 

2024.07.17.Hír

40 évvel ezelőtt került megrendezésre az első magyar triatlon verseny, hiszen 1984-ben rendezték az első Vasi Vasembert.

A jeles évforduló alkalmából számos különlegességgel készültünk. Ennek részeként szeretnénk bemutatni Nektek a Magyar Triatlon telefonos applikációt, mely mostantól Android és iOS készülékekre is letölthető.

A mai rohanó világban sokszor nincs idő leülni és híreket olvasni, mi azonban szeretnénk mindenki számára könnyen elérhetővé tenni a Magyar Triatlon aktualitásait. Az alkamazásban gyorsan és egyszerűen értesülhettek a legújabb hírekről, versenyekről és eredményekről, továbbá Youtube csatornánk is egy kattintással elérhető az app-ban.

Fontosnak tartjuk, hogy minél hatékonyabban adhassunk át információkat versenyzőink számára, ezért, amennyiben regisztrált versenyző vagy a triatlonadmin.hu felületen, az alkalmazáson keresztül is be tudsz lépni a profilodba, könnyen ellenőrizheted a licenc számodat és eléred a versenynaptárat is.
Egy helyen minden, ami Magyar Triatlon! 
Töltsd le Te is! 

A témakör egyéb hírei

Szolgáltatás kimaradás

Szolgáltatás kimaradás

A Magyar Triatlon Szövetség ezúton tájákoztatja az érintetteket, hogy a Szövetség adatbázisát üzemeltető szolgáltató egy DDoS támadás célpontjába került. Ennek következtében az adatbázisunk...