Vaski Sára

Elérhetőségek

Város: Budapest
Telefon: +36707015643
E-mail: vaski.sara@sherlockrehab.hu
Gyógytornász

Már kiskoromban is örökmozgó voltam, ami később a különböző sportok kipróbálásában forrta ki magát. Számos sportból jutottam el versenyekre, így tudom mennyi mindenen múlik és mennyi munkát igényel a siker és a sérülésekből való felépülés. Így találkoztam én is többször a gyógytornával és kezdtem el elmélyülni a mozgások tanulmányozásában.

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végeztem tanulmányaimat, amely során lehetőségem volt Lengyelországban fél évig angolul is tanulni a szakmát, és kissé más oldalról is belelátni egy gyógytornász feladataiba. Továbbá volt szerencsém három hónap kórházi gyakorlatot végezni Bécsben is, illetve a sport oldaláról is szerezhettem tapasztalatot a Nemzeti Kézilabda Akadémián egy három hetes szakmai gyakorlat keretében. Szakdolgozatomhoz szükséges kutatásomat pedig egy általam összeállított sérülésmegelőző mozgásprogram hatásosságáról készítettem kézilabdázók körében.

A kezelés sikerének érdekében alapvetőnek tartom a betegoktatást és a hozzám fordulókkal történő türelmes, empatikus együttműködést, hogy a pácienssel egy csapatként dolgozva, közösen tudjuk megoldani a felmerülő problémákat.

Jelenleg a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia mesterképzésén bővítem tudásomat. Fontos számomra a naprakészség, ezért szakirodalmak tanulmányozásán túl különböző tanfolyamok elvégzésével is fejlesztem magam, hogy a hozzám fordulóknak minél hatékonyabban kezelést tudjak biztosítani.

Tanulmányok:

  • 2016-2021: PTE-ETK Gyógytornász szakirány
  • 2018: Lengyelország – Poznań University of Physical Education
  • 2021-2023: TF Humánkineziológia Msc

Munkahelyek:

  • 2021-2022: Sellő 27 Mozgásszervi Terápiás Centrum
  • 2022: Bécs – Donauspital

Képzések:

Kedvenc szakterületek:

  • Gerincproblémák kezelése
  • Műtét, sérülés utáni rehabilitáció
  • Alsó végtag problémáinak kezelése

Telefonszám: +36707015643

E-mail cím: vaski.sara@sherlockrehab.hu

HASONLÓ SZOLGÁLTATÓK