Barion Pixel Kodak Adrienn – Magyar Triatlon Szövetség

Kodak Adrienn

Elérhetőségek

Város: Budapest
Telefon: +36707015643
E-mail: kodak.adrienn@sherlockrehab.hu
Gyógytornász

Egész életemben táncoltam, hobbi, profi és versenyzői szinten is, és hamar megtapasztaltam, mit jelent a szabad mozgás öröme. Emiatt esett a választásom a rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakra, s a diploma mellett szakedzői oklevelet is szereztem. Menet közben egyre nagyobb vonzást éreztem a sportrehabilitáció és teljesítménydiagnosztika irányából, így kerültem a humánkineziológia mesterképzésre, ahol terhelésélettan és prevenció-rehabilitáció szakirányon is lediplomáztam.

Neurológiai betegek, táncosok és hobbi sportolók rehabilitációjával kezdtem a pályám, egy egészen széles körre rálátva ezáltal. Mivel minden ember egyedi kezelést igényel, igyekszem minél bővebb eszköztárral rendelkezni, hogy mindenkivel megtalálhassuk a legjobb megoldást a problémájára – s hiszem, hogy ez leginkább csapatmunkaként működik a páciens és a terapeuták között.

Amikor nem a Sherlock Rehab rendelőjében vagyok, akkor többek között a Közép-európai Ír Tánc Akadémián tanítok, táncolok és tartok funkcionális tréninget.

Munkám során az motivál, hogy visszaadhatom az embereknek a problémamentes mozgás, minőségi élet örömeit. Az emberi szervezet kész rejtély, felderíteni és jól karbantartani izgalmas kihívás.

Tanulmányok:

  • 2010-2014: ELTE – Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés Szak
  • 2013-2014: Budai Sportoktató Akadémia – Testépítés-Fitnesz Szakedző
  • 2014-2017: TF – Humánkineziológia Mesterképzés Szak

Képzések:

Kedvenc szakterület:

  • Hobbi sportolók rehabilitációja

Telefonszám: +36707015643

E-mail cím: kodak.adrienn@sherlockrehab.hu

HASONLÓ SZOLGÁLTATÓK