Barion Pixel ÉV Ezdoje és Év Utánpótlás edzoje díj – Magyar Triatlon Szövetség

ÉV Ezdoje és Év Utánpótlás edzoje díj

2015.12.11.Korábbi hírek

Év Edzoje és Év Utánpótlás edzoje díj

Az Elnökség döntése alapján az idei évzáró gála keretén belül kerül eloször díjazásra az „Év edzoje” és az „Év Utánpótlás edzoje”. A díjra a Szakmai Bizottság állítja fel a jelöltlistát és a tagszervezetek szavazatai döntenek a címekrol.

Kérünk minden egyesületi vezetot, hogy az általa képviselt tagszervezet szavazatát legkésobb 2015. december 15-ig juttasa el a Triatlon Szövetség Titkárságára. 

A szavazás menete:

  • Minden egyesület 1 szavazatot adhat le.
  • A szavazatot az egyesület képviseletére jogosult személy adhatja le az egyesület kapcsolattartásra nyilvántartott hivatalos e-mail címrol (a 2015-ben leadott egyesületi adatlap alapján).

 

Az Év edzoje és az Év Utánpótlás edzojének kihirdetésére és a díjak átadására a 2016. január 8oai DÍJÁTADÓ GÁLÁN kerül sor.

Év edzoje díjra jelölt sportszakemberek:

–          Bajai Péter Mogyi SE-Baja: Faldum Gábor (olimpiai kerettag), Király István és Flander Márton edzoje.

–          Balla Péter: Boronkay Péter paralimpiai kerettag edzoje.

–          Kuttor Csaba: Uniqa Team Újbuda SE: Az összetett klubrangsorban elso helyen végzett egyesület vezetoedzoje. Horváth Zsanett elso Európa Olimpiai Játékokon induló versenyzo edzoje.

–          Vanek Gábor Budaörsi TK: A Budaörsi olimpiai kerettagokat felkészíto edzoi team vezetoje, Vanek Margit, Kovács Zsófia, Vanek Ákos és Tóth Tamás edzoje, az elit klubrangsorban elso helyen végzett egyesület vezetoje.

 

Év Utánpótlás edzoje díjra jelölt sportszakemberek:

–          Balogh József, Martfoi UTK: Utánpótlás klubrangsor harmadik helyezett egyesületének vezetoedzoje (utánpótlás versenyzok létszáma: 32)

–          Lehmann Tibor, TVK Mali: Utánpótlás klubrangsor gyoztese egyesületének vezetoedzoje (utánpótlás versenyzok létszáma: 43)

–          Pap Zsolt, DSC-DSI: Utánpótlás klubrangsor és Sport XXI. klubrangsor második helyezett egyesületének vezetoedzoje (utánpótlás versenyzok létszáma: 52)

–          Szegedi Attila, Veresegyház VSK: Sport XXI. klubrangsor gyoztes egyesületének vezetoedzoje (utánpótlás versenyzok létszáma: 48)

–          Tóth Szilárd, Pécsi Sport Nonprofit Zrt.: Bicsák Bence edzoje, U23 EB 10. hely (utánpótlás versenyzok létszáma: 9)

–          Várdai Zoltán, Dabasi SZSE: Sport XXI, klubrangsor harmadik helyezett egyesületének vezetoedzoje (utánpótlás versenyzok létszáma: 33)

Igazán erős lábakkal álltam tegnap rajthoz a Rövidtávú Országos Bajnokságon!
Egy jó úszást követően, majd pár km-el később a bringa során, sikerült egy nagyobb előnyre szert tennem és a futás során egy kicsit még fokozni is tudtam!
Nagyon örülök, hogy győzelemmel zárult ez a nap, hiszen most először nyertem Rövidtávú OB címet! Köszönöm a rengeteg szurkolást, bíztatást, nagyon jól éreztem magam a pályán! Badar Gergő

Eredmények: Evochip

A témakör egyéb hírei

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

Július 13-án és 14-én Tatán rendezik az idei év egyik legnagyobb triatlonos sporteseményét, az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát. A verseny...