2017.03.24. Közlemény

2017.03.24.Korábbi hírek

A Magyar Triatlon Szövetség titkársága örömmel tájékoztatja tagságát, hogy a Fovárosi Törvényszék mai értesítése alapján már a 2. jogeros ítéletünk is meg van a Kropkó Csoport ellen.

Ez egyben azt jelenti, hogy a folyamatban lévo harmadik – és elso fokon már túljutó – ügyben szinte biztosan ismét az MTSZ-nek ítél a bíróság, újból jogerosen.

A Szabó Zita fotitkár ellen, külön Tóth Tamás olimpikon ellen, külön az MTSZ elnöke, fotitkára és a Szövetség ellen, valamint külön a Szövetség ellen (víz kérdés) indított illetve a 2016-os sportrendezvény rendezési kérelem díja megfizetése ellen indított 5 másik perük illetve a 2 fegyelmi fellebbezésük továbbá a szövetség ellen indíttatott rendorségi nyomozás (közveszéllyel való fenyegetés miatt) még folyamatban van.

Tájékoztatjuk a tagságot, hogy a vízperhez a FINA szakvéleményét csatoljuk, akik többi között közegészségügyi okokból (!!!) nem engedték közvetlenül a Dunába ugrani a FINA VB toronyugró versenyzoit. Egyes laikus vélemények szerint ez azért is lehetett, mert az o szakértoik nem is ittak a friss és finom dunai élovízbol.

A témakör egyéb hírei

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

AGE GROUP VILÁGVERSENYEK 2024

Július 13-án és 14-én Tatán rendezik az idei év egyik legnagyobb triatlonos sporteseményét, az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát. A verseny...