Grand Final és U23-as Világbajnokság, Edmonton

2021.08.19

Három magyar versenyzőért szurkolhatunk az augusztus 21-én, Edmontonban megrendezésre kerülő Grand Final versenyei során.

Dévay Márk az elitek között próbál meg minél jobb helyezést elérni és a világbajnoki sorozat állásában előrébb lépni a jelenlegi 48. helyéről.

Dévay Márk a Tiszaújvárosi EK-n

Nem lesz könnyű dolga, mert nincs ugyan teltház a rajtlistán az az olimpiai dobogósok mindannyian jelen lesznek és mindent meg fognak tenni, hogy a világbajnoki végelszámolásnak is az elején végezzenek. 

Az idei évben a versenyzők legjobb három eredménye számít be a pontversenybe, Márk eddig a leedsi WTCS futamon szerzett pontokat, melyek megduplázásával akár a legjobb harminc közé is beérhet.

A versenyt közvetíti az m4 sportcsatorna, ahol az egyéb események függvényében vagy élőben vagy elcsúsztatással lehet végig izgulni a versenyt.

Teljes rajtlista

 Az U23-as korosztály mezőnyében is csak fiúkért szoríthatunk a hétvégén. Lehmann Csongor, mint a korosztály előző világbajnokságának ezüstérmese, állhat rajthoz és még a Nemzetközi Triatlon Szövetség beharangozója szerint is az egyik legnagyobb esélyese az aranyéremnek.

Lehmann Csongor a Tiszaújvárosi EK-n

 

Dévay Zsombor élete első U23-as világbajnokságán szeretné megmutatni, hogy vele is számolni kell a nemzetközi mezőnyben.

 

Dévay Zsombor a Tiszaújvárosi EK-n

 

A versenyek rajtjainak időpontjai magyar idő szerint:

U23 nők - 16:00

Elit nők - 18:50

Elit férfiak - 21:50

U23 férfiak - 00:30 (vasárnap)

Bragmayer és Lehmann az elit sprint távú bajnok

2022.07.02.

Bragmayer Zsanett rajt-cél győzelemmel, míg Lehmann Csongor érett, taktikus versenyzéssel szerezte meg az idei elit sprint ...

Bragmayer Zsanett sporttörténelmi sikere

2022.05.11.

Kuttor Csaba beszámolója, tanítványa, Bragmayer Zsanett Esport VB ezüstjéről.

Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor rajt-cél győzelme

2021.08.31.

Az augusztus 31-én, kedden megrendezett balatonfenyvesi E.ON Triatlon Gálán Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor is rajt-cél ...