2017. június havi elnökségi határozatok

2017.06.16.Korábbi hírek

77/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség döntése alapján az elnökségi ülésrol a hangfelvétel mellett emlékezteto készül.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

78/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség jóváhagyta Szabó Zita fotitkár idoszaki beszámolóját.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

79/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

A fotitkár tájékoztatta az elnökséget az U23-as Szervezo Bizottság jelentései alapján az esemény rendezésével kapcsolatban felmerült problémákról.

Az elnökség a helyzet megnyugtató kezelése érdekében egy szakérto versenyszervezo megbízását tervezi, az esemény személyi közremoködoi költségkeret emelkedése nélkül.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

80/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség a Diákolimpiai támogatási szerzodés tervezetet áttanulmányozta és felkérte Lipták Tamás szakmai igazgatót a további egyezeto tárgyalások lefolytatására az MDSZ-szel, annak érdekében, hogy MTSZ javaslata megvalósításra kerülhessen, miszerint az országos dönton az „A” kategóriának is legyen verseny, ugyanakkor az „A” és „B” kategória egy futamban versenyezzen, egyéniben külön, csapatban pedig összevontan kerüljön értékelésre. Az elsodleges cél az, hogy minél több iskola és diák indulhasson egyénileg és csapatban, illetve a legtehetségesebbek, igazolt sportolók is versenyezhessenek és iskolájuknak dicsoséget, a felvételihez többletpontot szerezhessenek.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

81/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség jóváhagyta a 2017. évi versenyrendszerben lévo versenyek felelosségbiztosításával kapcsolatos megállapodás tervezetet és felkéri a Titkárságot, hogy a kontingensben lévo események szervezoivel bonyolítsa le a szerzodéskötést.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

82/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség a Gerevich és para Gerevich keret elosztásán a 2017. II. félévére nem javasol módosítást, a szakágak vezetoinek eloterjesztése alapján. Ugyanakkor az elnökség felkéri a szakágak vezetoit, hogy – a 2020-ig tartó stratégiai tervekkel összhangban, azokkal egybeszerkesztve – készítsenek tervet a Gerevich keretek elosztására.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

83/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség döntött a 2018. évi Országos Bajnokságok pályázati kiírásának idopontjáról, határidejérol illetve a tervezet döntés idopontjáról.

Pályázat kiírása:                               2017. július 1.

Pályázat beadásának határideje:      2017. július 31.

Elnökségi döntés a pályázatokról:   2017. augusztus 2.

Az elnökség felkéri a Titkárságot, hogy a pályázati kiírást készítse elo, figyelembe véve az ülésen elhangzottakat: a mix-váltó olimpiára készüléséhez illeszkedve szupersprint OB rendezése, az amator esetében sprint és olimpiai távokon is a nem bolyozós versenyek preferálása, a verseny szervezés preferálása, a verseny szervezés minoségének garanciájaként a szükséges kompetenciák eloírása.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

84/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség sajnálattal vette tudomásul a Lengyeltóti VSE értesítését a Triatlon Szakosztály megszonésérol, felkéri a Titkárságot a tagnyilvántartásból való törlésre.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

85/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség sajnálattal vette tudomásul a Marcali és Balatoni Úszó és Szabadido SE értesítését a Triatlon Szakosztály megszonésérol, felkéri a Titkárságot a tagnyilvántartásból való törlésre.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

86/2017. (VI.07.) Elnökségi határozat

Az elnökség döntött a Gyor 2017. 10.01-én megrendezésre kerülo 27. Büchl Hungária Szenior Triatlon versennyel kapcsolatos versenyrendezési hozzájárulási díj elengedésérol.

Szavazás eredménye: 4 igen, egyhangú

 

 

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...