Debreceni Egyetem kutatás

2015.11.26

Tisztelt Egyesületi Vezető!

Kérem, segítse a Debreceni Egyetem kutató-munkáját az alábbi kérdőív kitöltésével!

https://sivsce.eu/uc/SIVSCE-HU/

Amennyiben elkerülte volna az Ön figyelmét, vagy esetleg nem kapott egyáltalán ilyen megkeresést a fenti linkre való kattanással egyesületével részt vehet egy tíz európai ország sportegyesületeinek körében végzett felmérésben.

Az eredmények alapján Ön a szervezetének működését, jellemzőit és kihívásait összehasonlíthatja tíz európai ország sportegyesületeinek jellemzőivel. Az eredményeket kizárólag összesítve, tudományos igényességgel értékelik és elemezik, majd kiadványok formájában és záró konferencián teszik közzé. A konferenciára az egyesületeket is meghívják, ahol új ötleteket, újításokat és innovatív irányokat kaphat a munkájához és sportegyesületének fejlesztéséhez.

Amennyiben Ön az egyesületük egyik szakosztályáért felelős kérem, továbbítsa ezt az e-mailt az egyesület központi irodája felé.

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, a kutatók a válaszadókat semmilyen módon nem azonosítják be.

Kérem, a kérdőívet legkésőbb 2015. november 28-ig töltse ki.


Üdvözlettel:

Szabó Zita
főtitkár

Magyar Triatlon SzövetségA kutatásról:

A „Társadalmi befogadás és önkéntesség az európai sportszervezetekben (SIVSCE)” című kutatás egy nagyobb, a sportegyesületek társadalmi szerepét, az önkéntességgel való kapcsolatát és a sportolás népszerűsítésében játszott szerepét vizsgáló kutatás részeként kerül lebonyolításra az Európai Unió és az – Erasmus + Sport program támogatásával.

A kutatás tíz európai ország (Dánia, Németország, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Norvégia, Belgium, Lengyelország, Svájc, Magyarország) több mint százezer sportegyesületében azonos módszertan alkalmazásával történik, melynek köszönhetően európai szinten összehasonlítható és a hazai egyesületek számára is hasznosítható eredményekhez jutunk.