Debreceni Egyetem kutatás

2015.11.26.Korábbi hírek

Tisztelt Egyesületi Vezeto!

Kérem, segítse a Debreceni Egyetem kutató-munkáját az alábbi kérdoív kitöltésével!

https://sivsce.eu/uc/SIVSCE-HU/

Amennyiben elkerülte volna az Ön figyelmét, vagy esetleg nem kapott egyáltalán ilyen megkeresést a fenti linkre való kattanással egyesületével részt vehet egy tíz európai ország sportegyesületeinek körében végzett felmérésben.

Az eredmények alapján Ön a szervezetének moködését, jellemzoit és kihívásait összehasonlíthatja tíz európai ország sportegyesületeinek jellemzoivel. Az eredményeket kizárólag összesítve, tudományos igényességgel értékelik és elemezik, majd kiadványok formájában és záró konferencián teszik közzé. A konferenciára az egyesületeket is meghívják, ahol új ötleteket, újításokat és innovatív irányokat kaphat a munkájához és sportegyesületének fejlesztéséhez.

Amennyiben Ön az egyesületük egyik szakosztályáért felelos kérem, továbbítsa ezt az e-mailt az egyesület központi irodája felé.

A kérdoív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, a kutatók a válaszadókat semmilyen módon nem azonosítják be.

Kérem, a kérdoívet legkésobb 2015. november 28-ig töltse ki.

Üdvözlettel:

Szabó Zita
fotitkár

Magyar Triatlon Szövetség

A kutatásról:

A „Társadalmi befogadás és önkéntesség az európai sportszervezetekben (SIVSCE)” címo kutatás egy nagyobb, a sportegyesületek társadalmi szerepét, az önkéntességgel való kapcsolatát és a sportolás népszerosítésében játszott szerepét vizsgáló kutatás részeként kerül lebonyolításra az Európai Unió és az – Erasmus + Sport program támogatásával.

A kutatás tíz európai ország (Dánia, Németország, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Norvégia, Belgium, Lengyelország, Svájc, Magyarország) több mint százezer sportegyesületében azonos módszertan alkalmazásával történik, melynek köszönhetoen európai szinten összehasonlítható és a hazai egyesületek számára is hasznosítható eredményekhez jutunk.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...