Barion Pixel UP gála meghívottak – Magyar Triatlon Szövetség

UP gála meghívottak

2024.07.1.Hír

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Utánpótlás Gála, az ország legjobb gyermek és serdülő korosztályos versenyzői számára.

A Tiszaújvárosi Triatlon Fesztivál keretein belül – a Triatlon Világkupa pályáján, díszletei és közönsége előtt – július 7-én idén is megrendezésre kerül a Magyar Utánpótlás Gála, az ország legjobb gyermek és serdülő korosztályos versenyzői számára.

A versenyre korosztályonként és nemenként a 16-16 legjobb Magyar Gyermek illetve Serülő Triatlon Ranglista-helyezéssel rendelkező versenyző kap meghívást.

A ranglistaállás a Zalaegerszegen megrendezésre kerülő Triatlon Ranglistaverseny után alakul ki véglegesen, ahol a lezajlott 3 verseny eredményei közük a két legmagasabb pontszám kerül beszámításra. Zalaegerszegen az ott közzétett ranglista alapján lehetőség lesz az UP Gála részvételi szándék megerősítésére, illetve az MTSZ honlapján  közzétett,  meghívásra jogosultak névsora alapján, további visszajelzéseket legkésőbb július 1. hétfőn,  24:00 óráig várjuk a triathlon.tiszaujvaros@gmail.com e-mail címen.

Rajtlistára csak a visszajelzést küldő versenyzők kerülnek fel! Visszamondások esetén a szervezők saját hatáskörben töltik fel a helyeket.

A témakör egyéb hírei

WTCS 2024 – Hamburg

WTCS 2024 – Hamburg

Július 13-án, Hamburgban került megrendezésre a világbajnoki sorozat aktuális állomása, ahol három férfi és egy női versenyzőnknek szurkolhattunk.  Faldum Gábor a kerékpáros felzárkózást követően,...