Barion Pixel MOB Fair Play felhívás a 2023-as évre vonatkozóan – Magyar Triatlon Szövetség

MOB Fair Play felhívás a 2023-as évre vonatkozóan

2024.01.11.Hír

A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet fair play-díjak elnyerésére. 2024. február 15-ig várják a javaslatokat arra, cselekedeteik alapján kik kapják meg a 2023-as évre vonatkozó elismeréseket.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:
1. Fair play-cselekedet
2. Életmű-díj
3. A fair play eszméjének népszerűsítése
4. Fair play a szabadidősportban
5. A sport szolgálatában
6. Fair play a művészetben, a tudomány területén


„A MOB Fair Play Bizottsága közel hat évtizede díjazza azokat a cselekedeteket, melyek példaértékűek mások számára, melyek követendő mintákat mutatnak meg mindenkinek. Manapság sajnos sok negatív, rossz hír jut el hozzánk nap, mint nap. Nekünk az a feladatunk és célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a jóra, a sportszerűségre, az egymás iránti tiszteletre és megbecsülésre. Az eddigi díjazottak és tetteik méltóak voltak a fair play-hez és annak értékeihez. Bízunk benne, hogy a 2023-as évből is számos jelenet megmaradt az emberekben, nemcsak a világeseményekről, hanem bármilyen egyéb sportversenyekről is. Kérek mindenkit, hogy ha emlékszik rá, és tud ilyen igazi fair play-cselekedetről, akkor legyen szíves küldje el nekünk. A jelöléseket előzetesen is nagyon köszönjük!” – hívta fel a figyelmet dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke. 

A bizottság kéri, hogy a javaslatok tartalmazzák a fair play-cselekedet rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérik azt is küldjék el az alábbi címre. A testület a beérkező jelöléseket értékeli, majd a legérdemesebbeket díjazásban részesíti. 


A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2024. február 15-ig, az alábbi címre eljuttatni:
Magyar Olimpiai Bizottság, MOB Fair Play Bizottság 
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
e-mail: gabor.deregan@fairplayinternational.org

A témakör egyéb hírei

WTCS 2024 – Hamburg

WTCS 2024 – Hamburg

Július 13-án, Hamburgban került megrendezésre a világbajnoki sorozat aktuális állomása, ahol három férfi és egy női versenyzőnknek szurkolhattunk.  Faldum Gábor a kerékpáros felzárkózást követően,...