Barion Pixel Helyszínváltozás – Magyar Triatlon Szövetség

Helyszínváltozás

2024.06.12.Hír

A Sprint Elit Országos Bajnokság árvíz miatt egy héttel később és módosított helyszínen, Zalaegerszegen kerül megrendezésre.

Ezúton értesítjük a versenyzőket, érintetteket, hogy árvíz helyzetre való tekintettel a 2024. június 23-ra tervezett XIX. Mogyi Triatlonverseny Sprint Elit Országos Bajnokság és ranglista verseny nem Baján, hanem egy héttel később, Zalaegerszegen kerül megrendezésre.

 

A Szakmai Bizottság meghallgatta a bajai esemény rendezőit az esemény helyszínéül szolgáló Sugovica jelenlegi magas vízállásával és várható apadásával kapcsolatban.

A rendezők a vízügyi szakemberek véleményére támaszkodva, jelenleg nem tudják garantálni a verseny megrendezését, ezért a Szakmai Bizottság véleményével összhangban, annak elmaradása mellett döntöttek.

 

Mivel az esemény egyben Sprint Elit Országos Bajnokság is így a Szakmai Bizottság a következő hétvégén esedékes zalaegerszegi versenyt javasolta új helyszínnek. Egyidejűleg a 2024-re érvényes nemzetközi utánpótlás válogatási elvekben valamennyi a bajai versenyt érintő válogatási elvet a zalaegerszegi versenyre módosította.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

A Zalatriatlon verseny versenykiírása elérhető a weboldalon a versenyek menüpontban.

Az esemény weboldala: zalatriatlon

A XIX. Mogyi Triatlonversenyre leadott nevezésekkel kapcsolatban további információk az alábbi e-mail címen kapható:

mogyisebaja@gmail.com

 

A témakör egyéb hírei

WTCS 2024 – Hamburg

WTCS 2024 – Hamburg

Július 13-án, Hamburgban került megrendezésre a világbajnoki sorozat aktuális állomása, ahol három férfi és egy női versenyzőnknek szurkolhattunk.  Faldum Gábor a kerékpáros felzárkózást követően,...