Németi Norbert

Elérhetőségek

Város: Budapest
Telefon: +36307195375
E-mail: nemeti.norbert@yahoo.com
Gyógytornász

Amikor eldöntöttem, hogy gyógytornász leszek, tudtam, hogy sportrehabilitációval szeretnék foglalkozni. A modern sport szemléletében fontos szerepet tölt be a sportfizioterapeuta, aki részt vesz a sportsérülések prevenciójában, a sportolók gyors és hatékony rehabilitációjában, és sérülés után, a sportba való visszatérés optimális idejének meghatározásában. Ez a munka nagyon felelősségteljes foglalkozás. Ezért célirányosan mindig arra törekedtem, hogy a tanulmányaimat és szakmai gyakorlataimat a sportrehabilitáció felé tereljem.

2013-ban végeztem a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Testnevelés és Sport kar  Gyógytorna és speciális mozgáskészségek szakán. Még ebben az évben dolgozni is kezdtem Kelet-Európa egyik legmodernebb magánkórházában, a Nova Vita San magánkórházban. Itt szintén élsportolókkal, labdarúgókkal, kézilabdázókkal, kosárlabdázókkal, teniszezőkkel dolgoztam. 2015-ben I.A.S. Sportfizioterápia és Rehabilitációs tréner (PRT®) oklevelet szereztem. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi kar Komplex rehabilitáció (MSC) szakán folytattam, ahol szakdolgozatom elkészítése céljából együtt dolgoztam a Debreceni Labdarúgó Akadémiával és szakdolgozatomat a fiatal labdarúgók izomsérüléseinek prevenciós lehetőségeiről írtam. 2018-ban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által szervezett FIFA Diploma in Football Medicine képzésen oklevelet szereztem. Mindezek mellett Functional Movement Screen (FMS) szakértői képzéssel, Medical Flossing, Neurac (The Redcord Education Program) képzéssel is rendelkezem, továbbá 2019-ben Nemzetközi Ergon IASTM Technique képesítést szereztem.

2018-2023 között a Magyar Kajak-Kenu Szövetség gyógytornászaként dolgoztam, emellett 2021-ben csatlakoztam a Vasas Kubala Akadémia kötelékéhez, ahol jelenleg is dolgozom.

Tel: +36307195375

E-mail cím: nemeti.norbert@yahoo.com

HASONLÓ SZOLGÁLTATÓK