Friendship Series

2023.12.18.Egyéb

Egy új versenysorozat rendezéséről tárgyalt Romániában december 15-16. között a Magyar Triatlon Szövetség elnöke, Kindl Gábor, és a szövetség technikai bizottságának elnöke, Nagy Alpár. A két napos nagyváradi látogatás egy sajtótájékoztatóval kezdődött, melyen részt vett többek között Antonia Nica, Nagyvárad alpolgármestere, és Vlad Stoica, a Román Triatlon Szövetség elnöke is. 

“A Román Szövetséggel évek óta szoros kapcsolatot ápolunk, azonban a Friendship Series elnevezésű körverseny lesz az első komoly együttműködésünk. Az egyik fő célunk a versenysorozattal a külföldi versenyzők létszámának növelése a magyar versenyeken, emellett a körverseny keretein belül a hazai versenyzők is baráti fogadtatásban részesülve fedezhetnek fel és próbálhatnak ki új pályákat, versenyeket és lehetőségük nyílik új kihívások teljesítésére is.” – mondta el Kindl Gábor. 

A helyszínek Keszthely, Oradea, Baja, Targu Mures, Balatonfűzfő, Tata, Timisoara, Vidraru, Nagyatád, és Mamaia lesznek, azonban természetesen a többi versenyre is lesz lehetőség nevezni. 

A sajtótájékoztatót követően a hétvége további része munkamegbeszélésekkel telt, a körverseny pontos részleteivel hamarosan jelentkezünk. 

A témakör egyéb hírei

Lezajlott a Magyar Triatlon Díjátadó Gála

Lezajlott a Magyar Triatlon Díjátadó Gála

A szombati nap folyamán Törökbálinton tartottuk meg az idei Magyar Triatlon Díjátadó Gálát. Az eseményen az Aquakid versenyzőkkel kezdve, az Év sportolóin át, egészen a 80+ kategóriáig bezárólag...