Két TOP 10-es teljesítmény az U23-as világbajnokságon Spanyolországban

2023.09.27.Versenyek

A világbajnoki sorozat mellett U23 világbajnokságot is rendeztek a spanyolországi Pontevedrában. Magyar szempontból kiváló eredmények születtek, hiszen két versenyzőnk is a top 10-ben végzett, és mindenki nagyot küzdött.

A szombati napon a férfiak futamával indult a program, ahol négy magyar versenyző állt rajthoz.

Kiss Gergely remekül versenyzett és 10. helyezést ért el, Dobi Gergő a 20. helyet szerezte meg, Dévay Zsombor 29., Sinkó-Uribe Ábel pedig a 30. helyen ért célba.

Vasárnap délután következett a hölgyek versenye, ahol Horváth Karolina Helga világbajnoki 8. helyezést ért el! Végig az első 15-ben versenyezve, végül a futás második felében több helyet előrelépve szerezte meg a 8. helyet. Másik versenyzőnk, Holánszky Laura a 40. helyen végzett.

Gratulálunk minden indulónak!

Fotó: World Triathlon

A témakör egyéb hírei

Tesco Duatlon Gála futambeosztások

Szombaton reggel 9 órakor elrajtol a Tesco Duatlon Gála! A futambeosztások, valamint a pályarajz és a versenykiírás a lenti linkekre kattintva elérhetőek. Utánpótlás Amatőr Pályarajz...

Tesco Duatlon Gála rajtlista

Az október 7-én megrendezésre kerülő Tesco Duatlon Gála az első hasonló esemény lesz az utóbbi években, hiszen amatőr versenyzők is rajthoz állnak majd a jövő hét szombati versenyen. A különleges...