Újra indult az online regisztráció

2018.01.26

Kedves Triatlonos Sportbarátaink!

A https://intranet.triatlon.hu/egyeni/ linken újra működik a 2018. évi regisztráció az egyéni versenyzők részére.

A felületen, mind a már licencszámmal rendelkező, mind az újonnan a rendszerbe belépni tervező versenyzők is könnyen, pár lépésben regisztrálhatják magukat a 2018-as szezonra.

A regisztráció kötelező mindenki számára, aki 2018 évben a Magyar Triatlon Szövetség versenynaptárában szereplő bármely eseményen indulni kíván.

A regisztrációs díj - 2017. évhez hasonlóan – 4.000,-Ft, amely összeg online, bankkártyás fizetés útján azonnal kiegyenlíthető.

Egyúttal szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra is, hogy aki az idei évben külföldön tervez versenyezni, és ehhez kapcsolódóan a versenyengedélyéről az MTSZ Titkárságtól igazolást igényel, annak a regisztrációja mellé csatolnia kell egy érvényes – MTSZ Sportegészségügyi Szabályzata 2. §-ában, valamint a 215/2004. (VII. 13.) Kormányrendelet 1. sz. mellékletében előírt - sportorvosi alkalmassági vizsgálat eredményét is.

Amennyiben az előbbi melléklet hiányzik, a kért igazolást nem áll módunkban kiállítani.

Fentiek tekintetében tisztelettel kérjük szíves megértéseteket és együttműködő hozzáállásotokat, amellyel segítitek a Magyar Triatlon Szövetség munkáját!

Mindenkinek sikeres felkészülést, és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:

MTSZ Titkárság

Négy kategóriában is díjazott triatlonosok

2018.02.19.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub képviseletében – a 2017-es teljesítmények alapján - Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor, a ...

2018.évi díjtételek

2018.02.09.

A Magyar Triatlon Szövetség ezúton tájékoztatja Önöket, miszerint 2018. évben az egyes díjak, az alábbiak szerint ...