Mezei Futó VB-t szervez a Magyar Diáksport Szövetség

2016.04.20.Korábbi hírek

25 ország több mint 400 középiskolás versenyzoje érkezik április 23-án a Margitszigetre az ISF Mezei Futó Világbajnokságra, amelyet a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) szervez. A helyszínen a lánycsapatoknak 3600, míg a fiúknak 5400 méteres futótávot kell teljesítenie. Magyarországot a lányok részérol a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium, míg a fiúkat a budapesti Szent István Gimnázium csapata képviseli.

Két triatlon versenyzo, Jankov Máté (Veresegyház VSK) és Antal András (UTE- Merida Triatlon) az országos bajnokságot megnyero fiú csapat tagjaiként indulnak a világbajnokságon is.

Magyarországot a lányok részérol a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium képviseli. A lányok csapatát erosíti a Tarjáni Tornádó Triatlon SE négy versenyzoje, név szerint: Laczkó Szabina, Laczkó Rozina, László Leila és Becsó Barbara.
Továbbá a
 magyar nemzeti válogatott lány csapatának tagja Soós Fanni, triatlon versenyzo, aki a Mezei Diákolimpia OB-n a 2. helyen végzett. 

Részletek és hasznos információk a Mezei Futó VB-rol ezen a linken! 

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...