14. hely a Mix Világbajnokságon

2017.07.16

A WTS sorozat hamburgi állomásán, szombaton Bragmayer Zsanett 25. helyen végzett. Kovács Zófia egy pályahiba miatti szerencsétlen bukásba keveredett bele, melynek során eltört a pedálja és kitört néhány küllő a kerekéből. Versenyzőnk a verseny feladására kényszerült.

Faldum Gábor sem járt nagyobb szerencsével a férfiak futamában. Szintén bukásba keveredett, szerencsére neki nem kellett feladnia a versenyét, de így már csak  a 43. helyet tudta megszerezni.

Eredménylisták

A vasárnapi mix váltóról, Bajai Péter számlt be:

"Kovács Zsófia volt a kezdő emberünk, aki az egyéni versenyben történt bukása és némi fájdalmai ellenére tudta vállalni az indulást. Az úszáson együtt haladt a 20 fős mezőny, Zsófi a sor végén úszott, de gyors depózással a bolyban tudta megkezdeni a kerékpározást, a vizes techinkás pályán viszont az első pár kanyarban lemaradt és onnantól egyedül teljesítette a 7km-es távot. Első körben még nagyon közel volt a 15fős bolyhoz a táv második felére viszont 25mp fölé nőtt a távolság, hiába futott nagyon jól a 30mp-es hátrány azt jelentette, hogy sok társaság már nem jutott a váltó következő emberének és esély se, hogy harcban legyenek egy top 10es eredményért. Tóth Tomi az új-zélandi,  tegnapi dobogós Ryan Sissonsra úszott fel és vele kerékpározott végig, majd pár másodperccel lefutva adta át a stafétát Bragmayer Zsanettnak. Az új-zélandi magyar duóra hátulról felzárkóztak a dánok illetve begyűjtötték az orosz váltót. Futáson az új-zélandi és orosz váltó elszakadt, Zsani a dán váltóval együtt adta át a stafétát Faldum Gábornak. Gáborék utolérték az olasz váltót és kerékpáron közeledtek az előttük haladó orosz, spanyol duóra, viszont felzárkózni nem sikerült, így a dán és olasz váltó lefutásával 14. hely lett a vége. Az aranyérmet az ausztrálok szerezték meg az amerikai és a holland váltó előtt."

Eredménylista

2018. április 26. (csütörtök) 15.00 óra

2018.04.10.

Meghívó az éves, rendes közgyűlésre

Állás PÁLYÁZAT

2018.03.10.

sportszervező munkakör betöltésére