Grand Final és U23-as Világbajnokság, Edmonton

2021.08.19

Három magyar versenyzőért szurkolhatunk az augusztus 21-én, Edmontonban megrendezésre kerülő Grand Final versenyei során.

Dévay Márk az elitek között próbál meg minél jobb helyezést elérni és a világbajnoki sorozat állásában előrébb lépni a jelenlegi 48. helyéről.

Dévay Márk a Tiszaújvárosi EK-n

Nem lesz könnyű dolga, mert nincs ugyan teltház a rajtlistán az az olimpiai dobogósok mindannyian jelen lesznek és mindent meg fognak tenni, hogy a világbajnoki végelszámolásnak is az elején végezzenek. 

Az idei évben a versenyzők legjobb három eredménye számít be a pontversenybe, Márk eddig a leedsi WTCS futamon szerzett pontokat, melyek megduplázásával akár a legjobb harminc közé is beérhet.

A versenyt közvetíti az m4 sportcsatorna, ahol az egyéb események függvényében vagy élőben vagy elcsúsztatással lehet végig izgulni a versenyt.

Teljes rajtlista

 Az U23-as korosztály mezőnyében is csak fiúkért szoríthatunk a hétvégén. Lehmann Csongor, mint a korosztály előző világbajnokságának ezüstérmese, állhat rajthoz és még a Nemzetközi Triatlon Szövetség beharangozója szerint is az egyik legnagyobb esélyese az aranyéremnek.

Lehmann Csongor a Tiszaújvárosi EK-n

 

Dévay Zsombor élete első U23-as világbajnokságán szeretné megmutatni, hogy vele is számolni kell a nemzetközi mezőnyben.

 

Dévay Zsombor a Tiszaújvárosi EK-n

 

A versenyek rajtjainak időpontjai magyar idő szerint:

U23 nők - 16:00

Elit nők - 18:50

Elit férfiak - 21:50

U23 férfiak - 00:30 (vasárnap)

Bragmayer Zsanett sporttörténelmi sikere

2022.05.11.

Kuttor Csaba beszámolója, tanítványa, Bragmayer Zsanett Esport VB ezüstjéről.

Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor rajt-cél győzelme

2021.08.31.

Az augusztus 31-én, kedden megrendezett balatonfenyvesi E.ON Triatlon Gálán Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor is rajt-cél ...

A nyár utolsó napján csap össze a magyar triatlon elit

2021.08.25.

Augusztus utolsó napján – lenyűgöző környezetben – a balatonfenyvesi Yacht Clubban mérik össze erejüket a magyar ...