Bajnokként élni a Bajnokok Házában

2017.02.13

A 38 lakásos, új építésű, kiemelten energiatakarékos, Bauhaus stílusú Bajnokok Háza lakópark teljesen új szemlélettel épült. A cél, hogy javarészt sportolók otthona legyen, hogy bajnokokat igényesen kivitelezett, egyedi tervezésű, színvonalas és minőségi otthon várja, ahol tudnak pihenni, felfrissülni, ahová jó hazatérni.  A lakópark ennek jegyében került kialakításra, három lépcsőháza a bajnoki medálok színéről kapta nevét, lakókarany, ezüst vagy bronz színvilágban megálmodott lakások közül választhatnak.  A Bajnokok Háza az év Homlokzata 2014-es pályázaton a nívós III. helyezést vehette át a Kongresszusi Központban megrendezett gálaesten. Az egyesületeknél lejáró szerződések és átigazolási időszakok miatt, néhány lakás felszabadult a lakóparkban, így várják a sportolók, bérlők jelentkezését.

A sportolóknak kedvezményes bérleti konstrukciókat dolgoztak ki, amelyben például a sporteredményeik függvényében kedvezményeket adnak a bérleti díjból.

Budapesten a  X. kerület, Sörgyár utca 41. alatt található Bajnokok Háza erkélyes, teraszos vagy kertkapcsolatos bérleményeket kínál - az épületegyüttesben 38 lakás található a garzonoktól a másfél szobás standard, vagy akár három szobás luxus apartmanig.

A siker, erő, lendület, győzelem mind olyan elvek, amelyek könnyen illeszthetőek be bármelyik vállalkozás stratégiájába! Ezzel a célkitűzéssel valósult meg a Bajnokok Háza, ahol valóban egy sportos minden igényt kielégítő lakóparkban otthon érzi magát a sportoló, Európa és világbajnok versenyzők társaságában.

A környezeti hatásoknak nagyon fontos szerepet tulajdonítanak a sportéletben, ezért a lehetőségekhez mértan törekedni kell a sportolók számára a vonzó, sportos körülmények biztosítására. Szisztematikus a legapróbb részletekre ügyelő munkával kialakított Bajnokok Házában minden négyzetméter úgy lett kidolgozva, hogy a sportolók az edzések, mérkőzések után, megtalálják a számunkra megfelelő, ideális környezetet, hiszen itt mindenki azonos értékrenddel éli mindennapjait!

A lakások elsősorban a hazai sportéletben aktívan résztvevők otthonteremtését szolgálja, bérlő lehet sportoló, edző, neves sportszemélyiség. A Bajnokok Háza vezetősége a sportolóknak kedvezményes bérleti konstrukciókat alakítottak ki, természetesen az aranyérmet hozó lakó kapja a legmagasabb kedvezményt!

Elérhetőségek:

Bajnokok Háza

1104 Budapest, Sörgyár u. 41.

Telefon: 06-20-326-6583

E-mail: info@bajnokokhaza.hu

www.bajnokokhaza.hu