Frissített versenynaptár terv 2020

2020.06.5.Korábbi hírek

Tisztelt Sportbarátok!

Ezen nehéz, vészterhes időszakból lassan talpra állva, ezúton tájékoztatunk benneteket a versenyrendezőkkel történt folyamatos konzultációt követően, a Szakmai és Versenyrendezői Bizottság javaslatai alapján összeállított, Elnökség által elfogadott 2020. évi Új Versenynaptár Tervezetről.

A jelenlegi járványügyi-helyzetre, az egyre megújuló Kormányrendeletekre és a Nemzetközi Szövetség hatályos intézkedéseire való tekintettel a 2020. évi Új Versenynaptár tervezetként értelmezendő. Ebből kifolyólag, az adott időszakban hatályos, továbbá az életbe lépő Kormányhatározatok és restrikciók miatt a változtatás jogát fenntartjuk.

A Magyar Triatlon Szövetség honlapján, a Versenynaptár fül alatti, Régi 2020. évi Versenynaptár tervezet legkésőbb 2020.06.09-ig frissítésre kerül az Elnökség által elfogadott, alább található tervezet szerint.

Az Intranet Trinet rendszerbe történő átállásáig szíves türelmeteket szeretnénk kérni a licenc befizetésekkel kapcsolatosan, melyről a honlapon, hírben értesíteni fogunk Benneteket.

 A tervezet ide kattintva letölthető

Hálásan köszönjük türelmeteket.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...