Nagy sikerrel zárt az E.ON Utánpótlás Ranglistasorozat

2021.08.14

Az E.ON Hungária Csoport az idei év első utánpótlás ranglista viadalán, május végén Tiszaújvárosban jelentette be, hogy meghosszabbítja tavaly megkezdett együttműködési megállapodását a Magyar Triatlon Szövetséggel. Az együttműködés keretében az energiavállalat továbbra is a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglista versenysorozatának névadó szponzora volt. Az E.ON az idén öt utánpótlás ranglista versenyt (Tiszaújváros, Lengyeltóti, Baja, Zalaegerszeg, Fadd-Dombori) és  az utánpótlás országos bajnokságot (Pécs) is támogatta.

 

Az újonc1, újonc2, gyermek és serdülő korcsoportos versenyzőket csatosorba szólító  sorozat iránti érdeklődésre jellemző, hogy minden helyszínen hozzávetőlegesen 500 fő állt rajthoz, a minél több ranglista-pont begyűjtése reményében.


A ranglsitasorozat végeredményét a  https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/197/DECATHLON-Pecsi-Triatlon-EON-UP-ranglista-OB-Amator-kupa/?vsz_id=-4 oldalon lehet megtekinteni.

 

A névadó cég és a sportági szövetség közös törekvése, hogy még több fiatallal kedveltessék meg a triatlon sportágat. Támogatással energiát adnak a fejlődésnek, mely komoly eredményekben is megmutatkozhat a későbbiekben.

 

Az E.ON Hungária Csoport a járványban, a versenyek nélküli felkészülési időszakban is segítette a triatlonistákat. Az idei évtől már három sportolót támogatnak kiemelten: Bicsák Bencét, a tokiói olimpia 7. helyezettjét, Lehmann Csongor junior világbajnokot, U23-as világbajnoki ezüstérmest már 2020-ban is szponzorálták, idén pedig a tokiói olimpia 12. helyén végzett Bragmayer Zsanett csatlakozott ehhez a szűk elithez.

Bragmayer és Lehmann az elit sprint távú bajnok

2022.07.02.

Bragmayer Zsanett rajt-cél győzelemmel, míg Lehmann Csongor érett, taktikus versenyzéssel szerezte meg az idei elit sprint ...

Bragmayer Zsanett sporttörténelmi sikere

2022.05.11.

Kuttor Csaba beszámolója, tanítványa, Bragmayer Zsanett Esport VB ezüstjéről.

Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor rajt-cél győzelme

2021.08.31.

Az augusztus 31-én, kedden megrendezett balatonfenyvesi E.ON Triatlon Gálán Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor is rajt-cél ...