HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütem

2022.07.20.Korábbi hírek

Tisztelt Tagszervezeteink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütemét. A Programon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram az idei évben már 246 950 806 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

 

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2022. január 1. – 2022. december 31.

Programra jelentkezés határideje: 2022. augusztus 22. hétfő

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

SOSZ tagsággal nem rendelkező sportszervezetek részére a kedvezményes jelentkezést abban az esetben tudjuk biztosítani, ha tagfelvételi jelentkezésüket a HISZEK Benned Sport Program jelentkezését megelőzoleg eljuttatják a SOSZ elnökségéhez.

A tagfelvételi eljárás megindításához látogassanak el a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalra.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...