Felhívás – minosített versenybírói vizsga letételére

2018.05.25.Korábbi hírek

A Magyar Triatlon Szövetség Technikai Bizottsága a versenybírói csapatának bovítése céljából minosített versenybírói vizsgát szervez. Várjuk mindazok jelentkezését, akik tudásukkal és munkájukkal szeretnék segíteni a hazai triatlon versenyek minél sportszerobb és színvonalasabb lebonyolítását, akik elhivatottságot éreznek a sportszero versenyfeltételek megteremtése és a fair play szabályai szerinti sportolás iránt.

A vizsga idopontja :  2018.06.03. 14 óra ( a Mix-váltó OB befejezését követoen ).

A vizsga helye :   Balatonfenyves,  Mária u. 1.  Fenyves Yacht Klub ( az új kikötonél ).

Jelentkezés : írásban, Molnár Jenonél a jeno_molnar@t-online.hu  címen május 30-ig.

 A jelentkezésnél meg kell adni az alábbi adatokat : név, születési ido és hely, lakcím, tartózkodási cím ( ha nem azonos a lakcímmel), telefon, e-mail cím, pólóméret,  gépkocsi elérhetoség ( igen vagy nem ).

 

A minosített vizsgára jelentkezés követelményei :

Feltétel: betöltött 18. életév, büntetlen eloélet.

Kéttagú vizsgabizottság elott kell a Versenyszabályzat I., II. és IV. fejezetének elméleti ismereteibol sikeres vizsgát tenni.

a,  alapfeltétel: a vizsga kezdetekor a vizsgázónak be kell mutatnia a saját sípját és a szabályoknak megfelelo piros- és sárga lapját

b, elmélet: az MTSZ Versenyszabályzatának ismerete

– a 10 kérdésbol álló feladatlapon levo kérdésekre szóban válaszolva legalább 80%-os eredményt kell elérni

c,  gyakorlat: kerékpáros felszerelés Versenyszabályzat szerinti minosítése

– tetszoleges segédeszköz használható

 

A vizsga letétele vizsgadíjhoz kötött, a pontos összege és a megfizetés módja jelenleg kidolgozás alatt áll, errol késobb kaptok tájékoztatást (várhatóan 3500 Ft körüli összeg).

A sikeresen vizsgázók az idei évre szóló regisztrációs díj befizetését követoen ( 4000 Ft ) kezdhetnek dolgozni a versenyeken.

 

A vizsga napján lehetoséget biztosítunk arra, hogy a triatlon  MIX-váltó OB versenyein  részt vehessetek az ott dolgozó versenybírók mellett, mint megfigyelok,  némi betekintést nyerve ezzel a bírói munkába.

A versenyek reggel 8 órától kezdodnek a bedepózással, aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen a kerékpáros depónál.

Kérdés esetén telefonon keressétek Molnár Jenot : +36 20/3239680

 

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...