14. hely a Mix Világbajnokságon

2017.07.16.Korábbi hírek

A WTS sorozat hamburgi állomásán, szombaton Bragmayer Zsanett 25. helyen végzett. Kovács Zófia egy pályahiba miatti szerencsétlen bukásba keveredett bele, melynek során eltört a pedálja és kitört néhány küllo a kerekébol. Versenyzonk a verseny feladására kényszerült.

Faldum Gábor sem járt nagyobb szerencsével a férfiak futamában. Szintén bukásba keveredett, szerencsére neki nem kellett feladnia a versenyét, de így már csak  a 43. helyet tudta megszerezni.

Eredménylisták

A vasárnapi mix váltóról, Bajai Péter számlt be:

„Kovács Zsófia volt a kezdo emberünk, aki az egyéni versenyben történt bukása és némi fájdalmai ellenére tudta vállalni az indulást. Az úszáson együtt haladt a 20 fos mezony, Zsófi a sor végén úszott, de gyors depózással a bolyban tudta megkezdeni a kerékpározást, a vizes techinkás pályán viszont az elso pár kanyarban lemaradt és onnantól egyedül teljesítette a 7km-es távot. Elso körben még nagyon közel volt a 15fos bolyhoz a táv második felére viszont 25mp fölé nott a távolság, hiába futott nagyon jól a 30mp-es hátrány azt jelentette, hogy sok társaság már nem jutott a váltó következo emberének és esély se, hogy harcban legyenek egy top 10es eredményért. Tóth Tomi az új-zélandi,  tegnapi dobogós Ryan Sissonsra úszott fel és vele kerékpározott végig, majd pár másodperccel lefutva adta át a stafétát Bragmayer Zsanettnak. Az új-zélandi magyar duóra hátulról felzárkóztak a dánok illetve begyojtötték az orosz váltót. Futáson az új-zélandi és orosz váltó elszakadt, Zsani a dán váltóval együtt adta át a stafétát Faldum Gábornak. Gáborék utolérték az olasz váltót és kerékpáron közeledtek az elottük haladó orosz, spanyol duóra, viszont felzárkózni nem sikerült, így a dán és olasz váltó lefutásával 14. hely lett a vége. Az aranyérmet az ausztrálok szerezték meg az amerikai és a holland váltó elott.”

Eredménylista

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...