Újra indult az online regisztráció

2018.01.26.Korábbi hírek

Kedves Triatlonos Sportbarátaink!

A https://intranet.triatlon.hu/egyeni/ linken újra moködik a 2018. évi regisztráció az egyéni versenyzok részére.

A felületen, mind a már licencszámmal rendelkezo, mind az újonnan a rendszerbe belépni tervezo versenyzok is könnyen, pár lépésben regisztrálhatják magukat a 2018-as szezonra.

A regisztráció kötelezo mindenki számára, aki 2018 évben a Magyar Triatlon Szövetség versenynaptárában szereplo bármely eseményen indulni kíván.

A regisztrációs díj – 2017. évhez hasonlóan – 4.000,-Ft, amely összeg online, bankkártyás fizetés útján azonnal kiegyenlítheto.

Egyúttal szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra is, hogy aki az idei évben külföldön tervez versenyezni, és ehhez kapcsolódóan a versenyengedélyérol az MTSZ Titkárságtól igazolást igényel, annak a regisztrációja mellé csatolnia kell egy érvényes – MTSZ Sportegészségügyi Szabályzata 2. §-ában, valamint a 215/2004. (VII. 13.) Kormányrendelet 1. sz. mellékletében eloírt – sportorvosi alkalmassági vizsgálat eredményét is.

Amennyiben az elobbi melléklet hiányzik, a kért igazolást nem áll módunkban kiállítani.

Fentiek tekintetében tisztelettel kérjük szíves megértéseteket és együttmoködo hozzáállásotokat, amellyel segítitek a Magyar Triatlon Szövetség munkáját!

Mindenkinek sikeres felkészülést, és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:

MTSZ Titkárság

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...