Szeptemberben indul a Triatlon Edzo BSC Képzés Egerben

2018.02.5.Korábbi hírek

Az Eszterházy Károly Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidosport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértoi- és kutatómunka. Ezt a felelosségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különbözo sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.

Az Egyetem és a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) oktatási, szakmai és tudományos együttmoködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2018/2019-es tanévben

TRIATLON edzo Bsc képzést indít.

Az Egyetem Sporttudományi Intézete az MTSZ erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülo gyakorlatorientált edzoképzést indít triatlon sportágban. A nappali vagy levelezo tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és az MTSZ a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a nemzetközi és a hazai triatlon sportágban jártas, kiemelkedo tudással rendelkezo sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzoi munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára.

A különbözo sporttudományi képzésekben kiemelkedo hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkezo Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklodoket, akik számottevo sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és triatlon szakedzoi (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

Eszterházy Károly Egyetem, a Jó döntés!

A képzésre a jelentkezési határido 2018. február 15.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérheto:

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.phposzer_id=1474&elj=18a

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...