Sűrű hétvége

2019.04.26

Balatonbogláron a duatlon magyar bajnoki címekért szállnak harcba kicsik és nagyok. Szombaton az egyéni és csapat érmek kerülnek kiosztásra, vasárnap a mix váltók mérik össze erejüket. A több mint 800 nevező izgalmas csatákat sejtet valamennyi korosztályban

Kicsivel messzebb, Bermudán, a Világbajnoki sorozat 2. fordulója következik. Magyar idő szerint szombat este 6 órakor a férfiak versenye rajtol el U23-as világbajnoki bronzérmesünkkel, Bicsák Bencével, és két riói olimpikonunkkal Faldum Gáborral és Tóth Tamással, este 9-kor pedig a hölgyek vetik magukat a tenger habjaiba, itt Kovács Zsófiáért szoríthatunk, aki a harmadik olimpiájáért gyűjti a kvalifikációs pontokat.

Para versenyzőink is a Világbajnoki sorozatban mérettetik meg magukat szombat délután Milánóban. Lévay Petráért és Boronkay Péterért is a PTS5-ös kategória versenyén drukkolhatunk.

A fiatalabb generáció a portugáliai Quarteirában Európa-kupa és junior Európa-kupa futamon áll rajthoz. Az elit nők versenyében, Putnóczki Dorkáért, a férfiaknál, junior világbajnokunkért, Lehamnn Csongorért, Lehmann Bencéért és Sinkó-Uribe Aurélért izgulhatunk. A juniorok között az ifi Eb ezüstérmes Horváth Karolina, Bukovszki Tünde, a fiúknál ifi olimpikonunk, Kiss Gergely, Molnár Péter és Sinkó-Uribe Ábel fog rajthoz állni.

Szintén a hétvégén kezdődik a Multisport Világbajnokság a spanyolországi Pontevedrában. Bragmayer Zsanett és Kropkó Márta aquatlonban, Poór Brigitta tereptriatlonban, Tarnai László duatlonban, Szilágyi Péter a hosszútávú versenyen méri össze tudását a világ legjobbjaival az elkövetkező napokban.

Lehmann Csongor világbajnoki ezüstérmes

2019.09.03.

Jól szerepeltek a magyar versenyzők a lausanne-i Triatlon Világbajnokságon, ismét éremmel térhetett haza a válogatott.

Olimpiai tesztverseny, Tokió

2019.08.16.

Izgalmas versenyeket hozott a Tokiói Olimpiai tesztversenyei. Bicsák Bence révén pedig egy hetedik helynek is örülhettünk ...

Megkezdődött a Paralimpiai kvalifikáció

2019.07.16.

Lezajlott a magyar paratriatlon csapat számára az első paralimpiai kvalifikációs világkupa.