Sűrű hétvége

2019.04.26

Balatonbogláron a duatlon magyar bajnoki címekért szállnak harcba kicsik és nagyok. Szombaton az egyéni és csapat érmek kerülnek kiosztásra, vasárnap a mix váltók mérik össze erejüket. A több mint 800 nevező izgalmas csatákat sejtet valamennyi korosztályban

Kicsivel messzebb, Bermudán, a Világbajnoki sorozat 2. fordulója következik. Magyar idő szerint szombat este 6 órakor a férfiak versenye rajtol el U23-as világbajnoki bronzérmesünkkel, Bicsák Bencével, és két riói olimpikonunkkal Faldum Gáborral és Tóth Tamással, este 9-kor pedig a hölgyek vetik magukat a tenger habjaiba, itt Kovács Zsófiáért szoríthatunk, aki a harmadik olimpiájáért gyűjti a kvalifikációs pontokat.

Para versenyzőink is a Világbajnoki sorozatban mérettetik meg magukat szombat délután Milánóban. Lévay Petráért és Boronkay Péterért is a PTS5-ös kategória versenyén drukkolhatunk.

A fiatalabb generáció a portugáliai Quarteirában Európa-kupa és junior Európa-kupa futamon áll rajthoz. Az elit nők versenyében, Putnóczki Dorkáért, a férfiaknál, junior világbajnokunkért, Lehamnn Csongorért, Lehmann Bencéért és Sinkó-Uribe Aurélért izgulhatunk. A juniorok között az ifi Eb ezüstérmes Horváth Karolina, Bukovszki Tünde, a fiúknál ifi olimpikonunk, Kiss Gergely, Molnár Péter és Sinkó-Uribe Ábel fog rajthoz állni.

Szintén a hétvégén kezdődik a Multisport Világbajnokság a spanyolországi Pontevedrában. Bragmayer Zsanett és Kropkó Márta aquatlonban, Poór Brigitta tereptriatlonban, Tarnai László duatlonban, Szilágyi Péter a hosszútávú versenyen méri össze tudását a világ legjobbjaival az elkövetkező napokban.

Amatőr triatlonosaink nemzetközi versenyeken

2020.01.21.

A szép sikereket elérő elit és utánpótlás korú versenyzőinken kívül az amatőr sportolók is szép sikereket ...

Dévay Márkot és Sinkó-Uribe Ábelt díjazták

2019.11.25.

A 2020-as tokiói olimpiai szereplésre esélyes veresegyházi színekben versenyző Dévay Márk, valamint a tiszaújvárosi triatlonosok nagy ...

Bronzzal zárult a paratriatlon szezon

2019.10.22.

Az év utolsó paratriatlon világkupáján Lévay Petra, harmadik helyet szerzett kategóriájában.