Nagy sikerrel zárt az E.ON Utánpótlás Ranglistasorozat

2021.08.14

Az E.ON Hungária Csoport az idei év első utánpótlás ranglista viadalán, május végén Tiszaújvárosban jelentette be, hogy meghosszabbítja tavaly megkezdett együttműködési megállapodását a Magyar Triatlon Szövetséggel. Az együttműködés keretében az energiavállalat továbbra is a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglista versenysorozatának névadó szponzora volt. Az E.ON az idén öt utánpótlás ranglista versenyt (Tiszaújváros, Lengyeltóti, Baja, Zalaegerszeg, Fadd-Dombori) és  az utánpótlás országos bajnokságot (Pécs) is támogatta.

 

Az újonc1, újonc2, gyermek és serdülő korcsoportos versenyzőket csatosorba szólító  sorozat iránti érdeklődésre jellemző, hogy minden helyszínen hozzávetőlegesen 500 fő állt rajthoz, a minél több ranglista-pont begyűjtése reményében.


A ranglsitasorozat végeredményét a  https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/197/DECATHLON-Pecsi-Triatlon-EON-UP-ranglista-OB-Amator-kupa/?vsz_id=-4 oldalon lehet megtekinteni.

 

A névadó cég és a sportági szövetség közös törekvése, hogy még több fiatallal kedveltessék meg a triatlon sportágat. Támogatással energiát adnak a fejlődésnek, mely komoly eredményekben is megmutatkozhat a későbbiekben.

 

Az E.ON Hungária Csoport a járványban, a versenyek nélküli felkészülési időszakban is segítette a triatlonistákat. Az idei évtől már három sportolót támogatnak kiemelten: Bicsák Bencét, a tokiói olimpia 7. helyezettjét, Lehmann Csongor junior világbajnokot, U23-as világbajnoki ezüstérmest már 2020-ban is szponzorálták, idén pedig a tokiói olimpia 12. helyén végzett Bragmayer Zsanett csatlakozott ehhez a szűk elithez.

Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor rajt-cél győzelme

2021.08.31.

Az augusztus 31-én, kedden megrendezett balatonfenyvesi E.ON Triatlon Gálán Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor is rajt-cél ...

A nyár utolsó napján csap össze a magyar triatlon elit

2021.08.25.

Augusztus utolsó napján – lenyűgöző környezetben – a balatonfenyvesi Yacht Clubban mérik össze erejüket a magyar ...

Lehmann Csongor nyerte az U23-as Világbajnokságot

2021.08.22.

Mindhárom magyar versenyzőre büszkék lehetünk az edmontoni Grand Finalen nyújtott teljesítménye után