BOM 2021. évi ösztöndíj pályázat indul

2020.11.20.Korábbi hírek

A „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok (állami és tandíjköteles sportolók) részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíj pályázatot hirdet immáron nyolcadik alkalommal.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság mint az Alapítvány stratégiai partnerei és főtámogatói is aktívan részt vesznek a pályázati folyamatokban.

Az ösztöndíjprogramunkba olimpiai és paralimpiai sportágak olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.

A pályázathoz szükséges pályázati kiírást, a pályázathoz szükséges dokumentumokat, valamint az ösztöndíj szabályzatát mellékeltem. A pályázathoz szükséges dokumentumok letölthetőek a BOM Alapítvány weboldaláról is: http://www.bomalapitvany.hu/hu/jelentkezes)

Pályázat leadási határideje: 2021. január 15.

Pályázati kiírás

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...