Tájékoztatás versenyengedélyek kiváltásáról

2016.03.21.Korábbi hírek

A Magyar Triatlon Szövetség online befizetési rendszere múlt héten elindult, amelyen keresztül az egyesületi tagdíjak befizetése megkezdodött. A következo menüpont, amely rövidesen elérhetové válik az a versenyengedélyek kiváltása lesz. Ezzel kapcsolatban az MTSZ folyamatosan egyeztet a fejlesztokkel.

Felhívjuk minden klub figyelmét, hogy a papíralapú versenyengedély kéro lapokat mielobb küldjék meg az MTSZ titkárság címére (1076. Budapest, Szinva u. 4. fsz/2).
Erre az adatvédelmi nyilatkozatok, valamint az adatoknál az online felületen esetlegesen felmerülo elírási hibák javítása érdekében van szükség.

Tisztelettel kérünk minden egyesületet, hogy a befizetéseket az online felületen keresztül teljesítsék, ez ugyanis egyszerosíti a feldolgozás folyamatát. Továbbá automatikusan, azonnal elkészül a számla.

Az egyéni regisztrált versenyzoket is kérjük, hogy küldjék be a versenyengedély kéro lapokat, ahhoz azonban szíveskedjenek csatolni a banki átutalásról szóló bizonylatot!

Megnyugtatunk minden versenyzot, aki a március 26-án megrendezésre kerülo II. BÚI Duatlon Ranglista és Magyar Egyetemi – Foiskolai Országos Bajnokságon részt vesz, amennyiben magával viszi a versenyre a versenyengedély kéro lap másolatát és azt bemutatja a rajtszámok felvételénél, akkor természetesen megkapja a ranglista pontot.

A versenyengedélyek bemutatását az utánpótlás versenyzoktol kérjük, hiszen ez a sportorvosi igazolások miatt fontos!

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...