Tagszervezetek figyelem!

2017.03.8.Korábbi hírek

Elérhetové vált a tagszervezetek részére a versenyengedélyek kiváltása az intranetes rendszeren keresztül.
Az engedélyek befizetésére az alábbi módon van lehetoség:
  1. Kérjük lépjen be az intranetes felületünkre. Szeretnénk felhívni a tagszervezet figyelmét, hogy a versenyzoi díjak befizetésére csak az egyesület éves tagdíjának befizetése után van mód!
  2. A Befizetés alatt a Versenyzoi licenc menüpontban kiválasztja a klub azokat a versenyzoket, akiknek szeretne licencet fizetni, majd a Tovább a befizetéshez gombra kattint.
  3. A kiválasztott versenyzoknek megadhatja a fizetendo licensz típusát és igény szerint megváltoztathatja a chipszámot. Az adatok kiválasztása után kérjük kattintson a Tovább gombra.
  4. A következo lépésben megadhatja a számlázási információkat, majd kattintson a Tovább gombra.
  5. Az ötödik lépésben kérjük ellenorizze le alaposan a befizetés adatait, majd kattintson a Tovább gombra.
  6. A fizetés folytatásához el kell fogadnia a felsorolt dokumentumokban foglaltakat a mellettük található jelölonégyzetek kipipálásával. Ezután kérjük kattintson a Fizetés gombra.
  7. A fizetési oldalon meg kell adnia a bankkártya adatait. A folyamat véglegesítéséhez kérjük kattintson a Fizetés gombra.
  8. sikeres befizetésrol kapni fog egy értesítést.
  9. Licenc befizetéshez van egy másodlagos lehetoség a Versenyzok/Áttekintés menüpont is. Itt a versenyzoket kiválasztva a Licenc befizetése gombra kattintva tudja a befizetést indítani. Az itt kijelölt versenyzok közül csak azok kerülnek befizetésre, akiknek nincs érvényes licenszük.
  10. Tisztelettel felhívjuk a tagszervezetek figyelmét, hogy a  versenyengedély regisztrációs orlapokat (fényképpel ellátva) szkennelve is meg kell küldeni a triatlon@triatlon.hu e-mail címünkre. A beérkezett engedélyek alapján az MTSZ ellenorzi és véglegesíti a licenceket! Ennek teljesülését jelzi, ha a Versenyzok/Áttekintés menüpontra kattintva az érvényes licensz oszlopban a befizetés dátuma kék színben jelenik meg az érintett versenyzonél.
Az engedély kiváltásának folyamatához képi segítséget is mellékelünk:
 
Az új versenyzok felvételét a rendszerbe, illetve az átigazolásokat az MTSZ végzi a beküldött engedélyek és átigazolási lapok alapján.

 
Új chip igénylését kérjük e-mail-ben jelezzék felénk!

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...