Szezonvégi hajrá

2017.10.27.Korábbi hírek

Magyar triatlonosok részvételével és dupla fordulóval ér célegyenesbe a világkupa sorozat a hétvégén.

 

Hong Kongban két magyar is dobogóra állhatott, múlt hétvégén. Faldum Gábor nagy hajrában szerzett ezüstérmet, Bragmayer Zsanett pedig egy szökésbol biztosította be a noi verseny harmadik helyét.

Ha két dobogós helyet nem is, de szép eredményeket mindenképpen várhatunk az elottünk álló hétvégén is. A dél-koreai Tongyeong és az ecuadori Salinas is világkupa futamnak ad otthont október 28-án és 29-én.

 

Versenyzoink természetesen már a helyszínen vannak. Zsanetten és Gáboron kívül szurkolhatunk Czigány Andrásért és Király Istvánért is hazai ido szerint, szombat hajnalban. A mezony a hölgyeknél ötven a férfiaknál hetven triatlonosból áll majd és mindkét futamban a tavalyi verseny gyoztese is rajthoz áll. A noknél az amerikai Summer Cook, a férfiaknál a spanyol Uxio Abuin Ares próbálja majd megvédeni címét. Zsanett 15-ös rajtszámmal ugrik majd vízbe Gábor 9-es, István 27-es, András 40-es rajtszámot visel majd.

rajtlista és teljes program

 

Dél-Amerikában két férfi versenyzonkért szoríthatunk majd magyar ido szerint vasárnap este. Tóth Tamásnak a 7-es, Lehmann Bencének a 31-es rajtszám jutott a több mint hetven fos mezonyben. Ezen a versenyen biztos nem lesz címvédés, hiszen sem a hölgyeknél, sem az uraknál nem indul a tavalyi gyoztes.

rajtlista és teljes program

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...