Szezonvégi hajrá

2017.10.27

Magyar triatlonosok részvételével és dupla fordulóval ér célegyenesbe a világkupa sorozat a hétvégén.

 

Hong Kongban két magyar is dobogóra állhatott, múlt hétvégén. Faldum Gábor nagy hajrában szerzett ezüstérmet, Bragmayer Zsanett pedig egy szökésből biztosította be a női verseny harmadik helyét.

Ha két dobogós helyet nem is, de szép eredményeket mindenképpen várhatunk az előttünk álló hétvégén is. A dél-koreai Tongyeong és az ecuadori Salinas is világkupa futamnak ad otthont október 28-án és 29-én.

 

Versenyzőink természetesen már a helyszínen vannak. Zsanetten és Gáboron kívül szurkolhatunk Czigány Andrásért és Király Istvánért is hazai idő szerint, szombat hajnalban. A mezőny a hölgyeknél ötven a férfiaknál hetven triatlonosból áll majd és mindkét futamban a tavalyi verseny győztese is rajthoz áll. A nőknél az amerikai Summer Cook, a férfiaknál a spanyol Uxio Abuin Ares próbálja majd megvédeni címét. Zsanett 15-ös rajtszámmal ugrik majd vízbe Gábor 9-es, István 27-es, András 40-es rajtszámot visel majd.

rajtlista és teljes program

 

Dél-Amerikában két férfi versenyzőnkért szoríthatunk majd magyar idő szerint vasárnap este. Tóth Tamásnak a 7-es, Lehmann Bencének a 31-es rajtszám jutott a több mint hetven fős mezőnyben. Ezen a versenyen biztos nem lesz címvédés, hiszen sem a hölgyeknél, sem az uraknál nem indul a tavalyi győztes.

rajtlista és teljes program

Tereptriatlon sikerek a hétvégé

2018.06.04.

Poór Brigitta világkupa győzelme, Mester Bálint ezüstérme

Lehmann Csongor arannyal "köszönt be" a felnőttekhez

2018.05.29.

Fantasztikus magyar sikerrel fejeződött be az elmúlt hétvégén.........