Nem változik az éves versenyengedélyek díja!

2016.01.13.Korábbi hírek

Felhívjuk Minden Sportoló és Egyesület figyelmét, hogy a 2016-ban kiváltásra kerülo versenyengedélyek összege a tavalyihoz képest nem változik, azonban plusz szolgáltatással bovül, ami éves, 24 órás baleseti biztosítást tartalmaz valamint egy laminált versenyengedély kártyát (licensz kártya). Az engedély kiváltását követoen 2017. január 31-ig él a biztosítás.

Továbbá felhívjuk azoknak az egyesületeknek a figyelmét, amelyeknek tartozása van a Magyar Triatlon Szövetség felé, ezen tartozások kiegyenlítéséig nem jogosultak versenyengedély kiváltására 2016-ra!

Januárban megnyílik az egyesületek éves tagdíjának ONLINE befizetési felülete, februártól pedig a versenyengedélyek kiváltása is online történik! A manuális ügyintézés megszonik. Az online rendszer használatáról a késobbiekben teljes tájékoztatást nyújtunk.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...