Kiegészítés a Szombathelyen elmaradó rövidtávú OB-vel kapcsolatban

2016.02.10.Korábbi hírek

Tisztelt Sportolók, Versenyszervezok!

A tegnap megjelent 2016. évi rövidtávú országos bajnokság megrendezésérol szóló cikkel kapcsolatban több megkeresés érkezett, így az alábbi kiegészítést közölnénk:

A szombathelyi Vasi Vasember versenyszervezo Pannonsport Kft. eredeti pályázatában a július 9.-ei idopontot jelölte meg a 2016. évi rövidtávú országos bajnokság megrendezésére, amelyet az MTSZ elfogadott. A napokban azonban tájékoztatta a versenyszervezo a Magyar Triatlon Szövetséget, hogy a kijelölt nap mégsem alkalmas számukra a bajnokság megrendezésére. A Szövetség további idopontokat javasolt, azonban ezek sem bizonyultak megfelelonek a Pannonsport Kft. számára.

Ennek fényében újból kiírásra került a 2016. évi rövidtávú országos bajnokság megrendezésére vonatkozó pályázat.

2016. 07. 16-án tehát megrendezésre kerül Szombathelyen a Vasi Vasember felnott és junior rövid távú triatlon verseny, az országos bajnokság címet azonban nem viseli.

 A rövidtávú országos bajnokság megrendezésére újonnan érkezo pályázatokat 2016. február 15. (hétfo) 10.00 óráig várjuk a triatlon@triatlon.hu e-mail címre.
Pályázati adatlap letöltheto: http://triatlon.hu/letoltesek/pályázati adatlap versenyrendezéshez.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...